• / 9
  • 下载费用:10 金币  

七年级.英语上册完形填空预习复习计划题有答案内容.doc

关 键 词:
年级 英语 上册 填空 预习 复习计划 答案 内容
资源描述:
-_二.完形填空(10分) Joan is __36__ American girl. __37__ family is in New York. She is thirteen. She__38_ salad a lot.Now, Joan is__39__China. She likes Chinese food. __40__ lunch she likes eating chicken and carrots. She studies in No.2 Middle School. She reads Chinese every morning. She likes __41__Chinese __42__ class. She usually __43__ Chinese after class, too.She __44__ TV on Sunday evenings. It’s relaxing at home. She likes helping others. She likes _ 45__tennis. ( ) 36. A.a B. the C. an( ) 37. A.Her B. She C. His( ) 38. A.likes B. like C. boing( ) 39. A. on B. at C. in ( ) 40. A. On B.For C. In( ) 41. A. speaking B. speaks C.speak( ) 42. A. on B. of C.in( ) 43. A. reading B. reads C. to read( ) 44. A.watch B. watchs C. watches( ) 45. A.playing B. making C. doing二.完形填空(10分) Cinderella lives with a very mean (冷酷的) family. She has to do all the housework. She makes the beds. She does the dishes. She 26 the meals. She even takes 27 the garbage (垃圾).One day the family goes to a 28 at the prince’s palace (皇宫). Cinderella is 29 . She says, “I want to go and dance, too! ”Suddenly a fairy princess comes and says, “I can 30 you. ” She gives Cinderella a party dress and a pair of glass 31 . Then she says, “Come home early. My magic ends at midnight. I’m just learning this job. ”Cinderella goes to the party and 32 with the prince. She forgets about 33 . Then she sees a clock. It is almost midnight. Cinderella 34 home, but she loses one of her glass shoes on the way.The prince wants to marry Cinderella, but all he has is the glass shoe. Many women try on the shoe, but it doesn’t fit. The prince 35 , “Everyone has such big feet!” Then one day, Cinderella tries it on, and it fits!The prince and Cinderella get married, and they live happily ever after. ( )26. A. eatsB. cooksC. buysD. gives( )27. A. withB. upC. inD. out( )28. A. partyB. movieC. picnicD. concert( )29. A. happyB. sadC. excitedD. tired( )30. A. seeB. takeC. helpD. bring( )31. A. shoesB. hatsC. pantsD. gloves( )32. A. singsB. dancesC. playsD. talks( )33. A. clothesB. foodC. musicD. time( )34. A. goesB. walksC. runsD. gets( )35. A. thinksB. hopesC. findsD. knows三.完形填空.(15分)AJane is   41  English girl. She is a student. She 42 sports. She has a brother.   43   name is Jack. He likes sports ,too.They are in the same school .They play sports  44   . They have a nice house(房子) and a happy   45 . (    ) 41. A. a         B. an            C. the      (    ) 42. A. like      B.is            C. likes      (    ) 43.A. His      B. Her           C. He      (    ) 44.A. every night     B. every day              C. in the classroom    (    ) 45.A. house     B. family           C. class      BHello , everyone . My name is Ted . I like (喜欢) 46  very much and I often play sports with my friends after school . We play many kinds (种类) of  47  games . We all like playing  48  . We all have soccer balls . My friend Jack likes volleyball very much . He has four  49  . My friend Tim likes ping-pong and he can play it very  50  . He  51  six ping-pong  balls . I like all the ball games  52  I can't play them all . I have a great   53  collection(收集) . I have four baseballs , seven tennis rackets , and two basketballs . There are  54  sports clubs in our school . We like  55  very much . (      )46. A. sports                  B. game               C. English(      )47.A. balls                    B. ball                 C. school(      )48.A. basketball               B. soccer               C. baseball(      )49.A. volleyballs               B. volleyball              C. basketball(      )50.A. well                    B. good                  C. nice(      )51.A. have                    B. has                   C. is(      )52.A. and                     B. but                   C. so(      )53.A. sports                   B. class                  C. school(      )54.A. no                      B. a                     C. many(许多)(      )55.A. them                    B. it                     C. we六,完形填词.(10分)Hello! My name is Mike. I am from the USA. Now I’m in China with my p76. I like China. I like Chinese food, too. I have b77 at home. I eat eggs, b78 and bananas. I don’t l79 milk. I have no time(时间) to go home for lunch. So I have it at school. The lunch in our school is good. I can have different(不同的) f 80 for lunch. I eat r 81, meat and vegetables. Sometimes(有时) I have noodles and dumplings. I have dinner at home w82 my parents. W83 have fish(鱼), meat(肉), vegetables, and f84. Sometimes we go out to e85 with our friends.76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 七、完形填空(10分)  I have a good friend. 1 name is Peter. We study in Beijing Sunshine Secondary School. We are in the same (同一个) class. He sits in front of 2 . His favourite lesson is Music.He 3 many CDs. He likes 4 music very much. He likes playing football, too. After school we often play football in the 5 . He is very helpful. We often help each 6 .  Peter is not a Chinese. He is from 7 . He comes to Beijing 8 his family. His father is a doctor and his mother is a nurse. They work from Monday 9 Friday. At weekends, his mother likes shopping and his father likes fishing. Sometimes they go to the park. They all like Chinese food.They 10 very happy.  ( ) 1.A.He    B.His C.She D.Her  ( ) 2.A.I    B.my C.mine D.me  ( ) 3.A.have   B.has    C.there is D.there are  ( ) 4.A.listen    B.listen to   C.listening   D.listening to  ( ) 5.A.classroom B.library C.playground D.bookshop  ( ) 6.A.one   B.other   C.others   D.some  ( ) 7.A.England B.Chinese   C.English    D.American  ( ) 8.A.from   B.on    C.with  D.for  ( ) 9.A.in   B.to    C.with  D.of  ( ) 10.A.be   B.am    C.is D.are(Ⅶ.1—5 BDBDC 6—10.BACBD)II.从A、B、C、D中选择最恰当的选项填进文章中去,你会读到一个有意思的故事。(15分)I like my Chinese teacher very much. He is a 16 man, about 25 years old. He is tall 17 black short hair. He is a very humorous(幽默的) person. He often 18 us jokes(笑话) and 19 to make our class more 20 . In class, he is a very 21 teacher. If we don’t listen to him carefully, he will give us some punishment(惩罚) by 22 us some questions. But after class, he becomes a very good 23 of us. He often talks with the girls and plays 24 with the boys. All of us really like him. He is our 25 teacher. ( )16. A. old B. young C. very old D. aged( )17. A. and B. for C. with D. at( )18. A. tells B. says C. speaks D. speak( )19. A. a story B. storys C. story D. stories( )20 A. tired B. difficult C. interesting D. boring( )21. A. busy B. strict C. interested D. well home( )22. A. ask B. asks C. asking D. asked( )23. A. teacher B. teachers C. friend D. friends( )24. A. a basketball B. the basketball C. basketballs D. basketball( )25. A. favorite B. the favorite C. favoritest D. a favoriteII 16—25 BCADC BCCDA IV. Cloze test. 阅读下面短文,选出最佳答案,使短文意思完整、通顺。(每小题1分,共10小题;满分10分)I have a good friend. 1 name is Mary. She 2 from America. She is 3 China with her father and mother. She can 4 a little Chinese. She is in the No. 15 Middle School in Shanghai. Her father and mother 5 . They are in the No. 50 Middle School. Mary is a good student. She 6 school five days a week. She 7 up early. She 8 to be late(迟到). She often goes to school very early. But today she got up late. So she got to the classroom at seven thirty. 9 there weren’t any students in the classroom. She wasn’t late. She was still early. It was Saturday today. The students were all 10 . (New words:got是get的过去式;was是is的过去式;were是are的过去式)( )1.A.SheB.HeC.HerD.His( )2.A.comeB.comesC.areD, go( )3.A.atB.inC.ofD.from( )4.A.sayB.tellC.talkD.speak( )5.A.is teacherB.are teachersC.is doctorD.are doctors( )6.A.is goB.isC.go toD.goes to( )7.A.like gettingB.likes gettingC.like getD.likes get( )8.A.likeB.likesC.don’t likeD.doesn’t like( )9.A.AndB.ButC.SoD.Too( )10.A.at homeB.in homeC.at schoolD. in schoolIV. 完形填空 (10分) Jenny is my good friend. She is an 1 girl. She comes to China 2 her parents. She likes 3 very much, so she gets up early and 4 morning exercise, like running, jumping, playing 5 and so on. Then she has breakfast. She usually has eggs, milk and bread 6 breakfast. After breakfast, at around 7:30, she goes to school. She has six classes a day. Her favourite 7 are Chinese and Chinese history. Now the school year is over. She 8 go to school. Every year, she and her parents 9 back to America for Christmas Day (圣诞节) on December 25th. She 10 a good time with her grandparents and cousins. ( ) 1. A. AmericaB. AmericanC. EnglishD. England ( ) 2. A. withB. andC. hasD. have( ) 3. A. play sportsB. playing sportsC. do sportsD. play sport ( ) 4. A. hasB. playsC. makesD. does( ) 5. A. the basketballB. the pianoC. basketballD. piano ( ) 6. A. forB. toC. onD. at ( ) 7. A. daysB. clothesC. subjectsD. sports ( ) 8. A. needs notB. doesn’t need toC. doesn’t needD. needn’t to ( ) 9. A. goesB. comesC. comeD. go ( ) 10. A. isB. takesC. hasD. have IV. 1~5 BABDC 6~10 ACBDC 二、完形填空(10分)One day there was an argument(争论)between the wind and the sun. “ I’m much   1  than you, ”said the wind.“No, I don’t agree with you!”said the sun. While they were arguing, they saw a man   2    along the road. He is wearing a heavy coat. The sun said to the wind, “Now, let   3    see who can make the man take   4    his coat. Then we will know who is stronger.”First the wind tried. It began to blow very hard. It blew   5    hard that the man pulled (拉)his coat around him. The wind was   6    with the man. Then it said to the sun,“Now, it’s your   7   . ” The sun started to   8    on the man. Soon it got very   9   ! The man took off his coat. The argument was over. We know the   10    was stronger now.1.A. strong            B. strongly                    C. stronger2.A. walking          B. walk                        C. walks3.A. we                 B. our                          C. us4.A. up                  B. on                           C. off5.A. not                 B. so                            C. such6.A. sad                B. happy                       C. angry7.A. way               B. turn                         C. turns8.A. shines            B. shine                        C. shining9.A. hot                 B. hotter                       C. hottest10.A. wind            B. sun                          C. man二、1.C   much修饰形容词比较级2.A   see sb. do/doing sth. 看见某人做/正在做某事3.C   let是动词,动词后用宾格4.C   take off意为“脱衣服”5.B   so+adj.+that …  如此……以致于……6.C   be angry with sb. 意为对某人生气7.B   It’s one’s turn. 轮到某人了8.B   start to do sth. 开始去做某事9.A   got在此是系动词,后面接adj.构成系表结构。adj.在此句中应该用原级10.B  根据短文意思得知Ⅱ.完型填空(10分)I like my Chinese teacher very much. He is a    1    man, about 25 years old. He is tall    2    black short hair. He is a very humorous(幽默的) person. He often    3   us jokes(笑话) and   4   to make our class more    5    . In class, he is a very    6   teacher. If we don’t listen to him carefully, he will give us some punishment(惩罚) by   7    us some questions. But after class, he becomes a very good     8   of us. He often talks with the girls and plays    9    with the boys. All of us really like him. He is our     10      teacher.(    )1. A. old         B. young       C. aged(   )2. A. and         B. for         C. with          (   )3. A. tells        B. to tell         C. tell(   )4. A. a story      B. storys       C. stories(    )5 A.  boring      B. difficult     C. interesting     (   )6. A. busy        B. strict       C. well(   )7. A. ask         B. asks        C. asking        (   )8. A. teacher      B. friends   C. friend         (   )9. A. a basketball   B. the basketball C. basketball (   )10. A. favorite      B. the favorite   C. a favorite(B A A C C , B C C C A )六. 完形填空(共15分,每小题1分)阅读下面短文,掌握其大意,然后从短文后各题所给的四个选项中,选出能填入相应空白处的最佳选项。(A)Scott works very long hours. He usually gets up at 17:00. He brushes his ______31______ and has a shower. Then he eats his breakfast. What a funny time to eat breakfast! ______32______ breakfast he plays his guitar, and then he goes to work. To get to work, he ______33______ the number 17 bus to a hotel. The bus usually takes him to work at 19:15. He works all ______34______. People love to listen to him! He gets home at 7:00, and he watches morning TV. He goes to bed at 8:30. Can you think ______35______ his job is? ( )31. A. feetB. teethC. shoesD. clothes( )32. A. AtB. WithC. BeforeD. After( )33. A. takesB. goesC. getsD. wants( )34. A. eveningB. afternoonC. morningD. night( )35. A. howB. whyC. whatD. when(B)Cinderella lives with a very mean (冷酷的) family. She has to do all the housework. She makes the beds. She does the dishes. She ______36______ the meals. She even takes ______37______ the garbage (垃圾).One day the family goes to a ______38______ at the prince’s palace (皇宫). Cinderella is ______39______. She says, “I want to go and dance, too! ”Suddenly a fairy princess comes and says, “I can ______40______ you. ” She gives Cinderella a party dress and a pair of glass ______41______. Then she says, “Come home early. My magic ends at midnight. I’m just learning this job. ”Cinderella goes to the party and ______42______ with the prince. She forgets about ______43______. Then she sees a clock. It is almost midnight. Cinderella ______44______ home, but she loses one of her glass shoes on the way.The prince wants to marry Cinderella, but all he has is the glass shoe. Many women try on the shoe, but it doesn’t fit. The prince ______45______, “Everyone has such big feet!” Then one day, Cinderella tries it on, and it fits!The prince and Cinderella get married, and they live happily ever after. ( )36. A. eatsB. cooksC. buysD. gives( )37. A. withB. upC. inD. out( )38. A. partyB. movieC. picnicD. concert( )39. A. happyB. sadC. excitedD. tired( )40. A. seeB. takeC. helpD. bring( )41. A. shoesB. hatsC. pantsD. gloves( )42. A. singsB. dancesC. playsD. talks( )43. A. clothesB. foodC. musicD. time( )44. A. goesB. walksC. runsD. gets( )45. A. thinksB. hopesC. findsD. knows六. 完形填空(共15分,每小题1分) 31. B32. D33. A34. D35. C 36. B37. D38. A39. B40. C 41. A42. B43. D44. C45. AV. 完型填空。10%Mr Bush comes from 1 .He is now 2 a middle school in our city. He has sixty students. He often says his class is too big and it is hard work for him to talk with every student 3 English. He enjoys 4 black tea and green tea. He likes Chinese food 5 ,too. He doesn't 6 drinking milk. He likes playing basketball, but he 7 play well. His son and I 8 in the same class. 9 name is James. We are 10 . ( )1.A. Canada B. Canadian C. a Canada D. a Canadian( )2.A. for B. on C. in D. to( )3.A. with B. in C. at D. for( )4.A. to drink B. drinks C. drink D. drinking( )5.A. very much B. very C. many D. much( )6.A. like B. likes C. liking D. to like( )7.A. isn't B. aren't C. don't D. doesn't( )8.A.be B. am C. is D. are( )9.A,My B. Your C. His D. Her( )10.A. a friend B. a friends C. friendly D. classmatesV.1—5ACBDA 6—10 ADCCD七.完形填空。(10分)It is a good idea to  1  a small present when you go to a  2  party in England or the USA. Flowers are always nice,. or you may bring a bottle of wine  3  you know what the family  4 . You should arrive on time or  5  minutes late. Don't get there early. If you are going to be there  6  fifteen minutes late, you should call and tell the host and hostess(女主人).Try to relax(放松) at the dinner table. If you don't know  7  to use the fork(叉子), the knife, or the spoon(汤匙), just watch  8  and follow them. You can also ask someone next to you. If you like the food, say so. Of course, you will thank the host and the hostess  9  the meal and for their kindness. It's good to send a card or a “thank you” note the  10  day.(   )1.A. bring        B. take          C. carry          D. move(   )2.A. breakfast     B. lunch         C. supper         D. birthday(   )3.A. when        B. if            C. so             D. as(   )4.A. eat          B. eats          C. drink          D. drinks(   )5.A. five         B. ten           C. five to ten      D. one to five(   )6.A. less than     B. more than     C. about          D. for(   )7.A. why        B. how          C. what           D.when(   )8.A. other       B. the other       C. others         D. the others(   )9.A. for         B. of            C. at             D.about(   )10.A. last       B. tomorrow       C. next          D. later七.1.A   2.D  3.B  4.C  5.C  6.B  7.B  8.D  9.A  10.C三、完形填空。10% This is a photo 46 a classroom. It’s a big room.In the photo, you can see a table, five 47. You can see a teacher and two students, 48 .Three 49 are on the table. A pencil case is on the desk. Two pens and two rulers are in 50 pencil case. A backpack 51 behind a chair.The teacher is Miss Gao. 52 is English teacher. One student is David. 53 twelve. The other student is Simon. He is eleven. 54 are in Class 2, Grade7. They are good friends. 55 math teacher is Mr. Green. He is not here.46.A.to B.of C.for D.in 47. A.desk and chair B.desks and chair C.desk and chairs D.desks and chairs48. A.too B.please C.yes D.OK49. A.book B.my books C.books D.the book 50. A.the B.a C.my D./51. A.am B.are C.is D.does52. A.Her B. She’s C.Her’s D.She53. A.He B.He’s C.His D.His’.54. A.He is B. She is C. They D.They’re55. A.Hi B.Their C.Her D. They三、完形填空(10%) 46-50 BDACA 51-55 CDBCB (五)完型填空(每题0.5分,共5分)  A: Lucy,  1  the sweater under the tree?  It's a blue sweater. Is it  2  ?  B: No, it isn't. My  3  is reD.  A:  4  sweater is it? Do you know?  B: I think it looks like  5 . She can't  6  her sweater.  A:  7  , Lily. Is this your sweater?  C:  8  , Oh,yes,its mine.  A:  9  . You must  10  it in the room.  C: Yes, thank you .  ( )1. A.look like     B.look after      C.look at  ( )2. A.your        B.yours        C.your's  ( )3. A.blouse       B.sweater       C.clothes  ( )4. A.Whose      B.What        C.Which  ( )5. A.Lily         B.Lucy's      C.Lily's  ( )6. A.find         B.see       C.look  ( )7. A.All right      B.I'm sorry    C.Excuse me  ( )8. A.I don't know  B.Let me see    C.I can't see.  ( )9. A.Here you are.    B.Here are you   C.You are here  ( )10. A.let         B.give      C.put  (五)1-5 CBBAC 6-10 ACBACV.完型填空(20分,每小题1分)(A)I am 16 English boy.My 17 is Mike. I am twelve.My 18 name is Ann.Ann and I 19 students.My mother 20 a teacher. 21 a Chinese teacher.My brother’s name is 22 .He’s five. 23 father isn’t here.He’s 24 Xinjiang.I think my 25 is a good one.( )16.A.anB.aC.theD.-( )17.A.schoolB.nameC.homeD.family( )18.A.sister B.sister’sC.sistersD.sisters’( )19.A.areB.isC.amD.like( )20.A.amB.areC.isD.have( )21.A.HerB.HersC.She’sD.She( )22.A.SueB.LilyC.JimD.Kate( )23.A.OurB.WeC.We’sD.We’re( )24.A.onB.inC.ofD.at( )25.A.classB.familyC.homeD.school(B) Kate and Ann are good friends.They 26 sing.They 27 swimming .Kate likes English very much.Ann likes maths.They 28 in China now. They 29 to school five days a week.They play games on Thursdays.They stay 30 home on Sundays.They _31__two Chinese friends. 32 names are Li Lei and Han Meimei.They are all in 33 class. They like their school.They like China.They say, “The 34 people are very kind.The food is good, 35 .”( )26.A.mayB.likeC.can D.do ( )27.A.canB.likesC.beD.like( )28.A.are liveingB.areC.livesD.be( )29.A.goesB.go C.goingD.are going( )30.A.onB.inC.at D.for( )31.A.haveB.hasC.there isD.there are( )32.A.HisB.TheirC.TheyD.Her( )33.A.same B.the different C.the sameD. different( )34.A.ChineseB.ChinaC.chinaD.chinese( )35.A.muchB.veryC.alsoD.tooV.完型填空(20分,每小题1分)(A) 16.A 17.B 18.B 19.A 20.C 21.C 22.C 23.A 24.B 25.B(B)26.C 27.D 28.B 29.B 30.C 31.A 32.B 33.C 34.A 35.D
展开阅读全文
  语墨文库所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
0条评论

还可以输入200字符

暂无评论,赶快抢占沙发吧。

关于本文
本文标题:七年级.英语上册完形填空预习复习计划题有答案内容.doc
链接地址:http://www.wenku38.com/p-120665.html

                                            站长QQ:1002732220      手机号:18710392703    


                                                          copyright@ 2008-2020 语墨网站版权所有

                                                             经营许可证编号:蜀ICP备18034126号

网站客服微信
收起
展开