• / 21
  • 下载费用:10 金币  

(解析版)天津市河北区2018年高考英语第一次模拟考试.doc

关 键 词:
解析 天津市 河北区 2018 年高 英语 第一次 模拟考试
资源描述:
天津市河北区2018年高考英语第一次模拟考试英语 笔试 本试卷分第Ⅰ卷(选择题)和第Ⅱ卷(非选择题)两部分,共130分,考试用时100分钟。第Ⅰ卷 1 至 12 页,第Ⅱ卷 13 至 16 页。答卷前,考生务必将自己的姓名、准考证号填写在答题卡上,并在规定位置粘贴考试用条形码。答卷时,考生务必将答案涂写在答题卡上,答在试卷上的无效。考试结束后,将本试卷和答题卡一并交回。 祝各位考生考试顺利! 第Ⅰ卷 注意事项:1. 每小题选出答案后,用铅笔将答题卡上对应题目的答案标号涂黑。如需改动,用橡皮擦干净后,再选涂其它答案标号。 2.本卷共 55 小题,共 95 分。第一部分:英语知识运用(共两节:满分45分)第一节:单项选择(共15个小题,每小题1分,满分15分)从A、B、C、D四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项。例: Stand over there _____ you’ll be able to see it better.A. orB.andC.butD.while答案是B。1. —Jim, can you work this Sunday?—_____? I’ve been working for two weeks on end.A. Why meB.Why notC.What ifD.So what 【解析】考查情景交际。句意:——吉姆,这个周日你能工作吗?——为什么是我?我已经连续工作两周了。A.为什么是我。B.为什么不。C.假如……会怎么样。D.那又如何。故选A。2. In order not to be heard, she pointed her finger upwards to _____ that someone was moving about upstairs.A. whisperB.signalC.declareD.complain【解析】考查动词词义辨析。句意:为了不被听到,她用手指向上发出信号,有人正在楼上走动。A.轻声;低语。B.发出信号。C.宣布。D.抱怨。故选B。3. Try not to cough more than you can _____ since it may cause problems to your lungs. A. check B. allow C. help D. stop【解析】考查动词词义辨析。句意:由于咳嗽可能造成你肺的一些问题,因此要试图咳得不要超过你能忍受的范围。A.核查;检查。B.允许。C.帮助。D.停止。not more than one can help “能少尽量少”故选C。4.—I feel so nervous about the National English Speech Competition on tomorrow.—______.A. I really envy youB. Glad to hear thatC. Sounds greatD. Take it easy【解析】考查情景交际。句意:——我对于明天的全国英语演讲比赛感觉如此紧张。——放轻松。A.我真的很羡慕你。B.很高兴听你这么说。C.听起来不错。D。放轻松;别紧张。’5. The fear of failing exams can cause you to panic and stress can be a(n) _____ to your performance at school.A.solutionB. invitationC. blockD. access【解析】考查名词词义的辨析。句意:害怕考试失败会导致你紧张,并且压力会成为你在学校表现的障碍。A.解决方案。B.邀请。C.障碍物。D.进入;到达。故选C。6. Harry is feeling uncomfortable. He _____ too much at the party last night.A.could drinkB. should drinkC. would have drunkD. must have drunk【解析】考查情态动词。句意:Harry感觉不舒服。他昨晚一定是在派对上喝多了。must have done对过去的肯定推测。故选D。7. I got to the office earlier that day,_____ the7.00 train from Paddington.A.caughtB. to have caught C. to catchD. having caught【解析】考查非谓语动词。句意:我那天赶上了7点钟从Paddington出发的火车,更早的到达了办公室。I和catch 是动宾关系,catch这个动作在谓语动词got to之前。故选D。8. We _____ very early so we packed the night before. A.leaveB. had leftC. were leaving D. have left【解析】考查动词的时态语态。句意:我们打算早点离开,所以前一天晚上打包好了行李。were leaving进行时表将来。故选C。9. How could you _____ such a fantastic job when you have been out of work for months?A.turn offB. turn inC. tum downD. turn to【解析】考查动词短语词义辨析。句意:在已经失业好几个月的情况下,你怎么能够拒绝一份如此好的工作呢。A.关掉。B.交上。C.拒绝,调低。D.向……求助。故选C。10. Basketball is my favorite sport. There is_____ like basketball as a means of keeping fit.A.something B. anythingC. nothingD. everything 【解析】考查不定代词。句意:篮球是我最喜欢的运动。作为保持健康的方式,什么也不如篮球。nothing like = nothing better than“没有比……更好的”。故选C。11. Some people believe _____ has happened before or is happening now will repeat itself in the future.A.whateverB. wheneverC. whereverD. However【解析】考查名词性从句。句意:一些人认为无论之前发生什么或现在正在发生什么都将在未来重复。whatever既引导这个主语从句,又在从句中充当主语。故选A。12. Generally, students' inner motivation with high expectations from others _____ essential to their development.A.isB. areC. wasD.were【解析】考查主谓一致。句意:通常情况下,学生的内在动机和来自其他人的期待对他们的发展都是重要的。with作为介词用“就远原则”,谓语动词与前面的主语保持一致。主语是students’ inner motivation,为抽象的不可数名词,所以应用第三人称单数形式。故选A。13. In the global economy, a new drug for cancer, _____ it is discovered, will many economic possibilities around the world.A.whatever B. whoeverC. whereverD. Whichever【解析】考查让步状语从句。句意:在全球化经济中,无论治疗癌症的新药在哪里被发明,都能在全世界范围内创造经济可行性。故选C。14. The air quality in the city, _____ is shown in the report, has improved over the past two months.A.thatB.itC.asD.what【解析】考查非限制性定语从句。句意:城市的空气质量,正如被报道的那样,在过去的两个月已经改善了。选项中只有as可以引导非限制性定语从句。故选C。15. Eye doctor recommend that a child’s first eye exam _____ at the age of six months old.A.wasB.beC.wereD.is 【解析】考查虚拟语气。句意:眼科医生建议,孩子的第一次眼部检查应该在六个月大。recommend引导的宾语从句表示虚拟,从句应该用should+动词原形,should可省略。故选B。第2节 :完形填空(共20小题:每题1.5分,满分30分)阅读下面短文,掌握其大意,然后从16~35各题所给的A、B、C、D 四个选项中,选出最佳选项。One day, I saw three teenage girls were walking up the street together, ____16____ they didn’t seem together at all. ____17____ they walked side by side, they weren’t ____18_____ to each other. They weren’t laughing together. ____19_____ each girl’s eyes rested firmly on their hands outstretched in front of them ____20____ in each girl’s palm was a cellphone. I am not ____21___ why they weren’t talking to each other. With today’s _____22____ it is hard to tell. Still, it made me shake my head to ____23___ that something as small as a cellphone could put so much ____24____ between girls who were so close together.Since the beginning of time, ideas and ____25____ have flowed into the minds of people, and people have used these ideas and inventions to both help and ____26___ themselves. The person who first cast metal saw their idea turned into plowshares (犁刀) that helped ___27_____ thousands and swords that killed thousands more. Nobel saw his invention of dynamite used to ____28____ apart mountains, to build roads for the ____29_____ of everyone. He also saw it used to blow apart bodies and end ____30____ lives in war. Albert Einstein saw the ____31____ of his genius used to create abundant power that helps millions of people every day. He saw ____32____ it used to build bombs that could kill us all a hundred times over.Every invention and every piece of technology can be used to help us grow better and ___33____ together or it can be used to distance and destroy us. The ____34_____ is in how we use it. The key I feel is love. If there is someone right beside you who needs your love, don‘t be ____35____ to turn off the electronics, look them in the eye, and give them a hug.16. A. butB. and C. or D. so17. A. If onlyB. As though C. Even thoughD. Only if18. A. pointingB. comingC. approachingD. talking19. A. BesidesB. Instead C. Then D. Anyway20. A. whenB. while C. althoughD. because21. A. Sure B. Doubtful C. confidentD. anxious22. A. technologyB. Situation C. Lifestyle D. options23. A. wonderB. think C. understandD. realize24. A. effortB. relationC. distanceD. fun25. A. inventionsB. opinionsC. practice D. information26. A. stopB. blind C. control D. hurt27. A. settleB. feed C. save D. maintain28. A. pullB. tear C. blow D. cut29. A. benefitB. goal C. dream D. direction30. A. homelessB. fearlessC. carelessD. countless31. A. ideaB. advantageC. fruit D. seed32. A. for sureB. as wellC. once againD. in time33. A. quickerB. higher C. longer D. closer34. A. choiceB. result C. processD. hope35. A. passiveB. sorry C. afraid D. angry【解析】16.A。 But表转折,虽然他们在街上一起走,但是看起来并没有一起。所以选A。17.C。A. If only 表示要是……多好。B. 为好像仿佛,所以不符合句意。D. Only if表示只有……才。所以选择即使……符合句意。所以选C。18. D。A选项表示指向。B.选项表示来或者去。C.表示然后。只有D选项是表示谈话符合句意。19. B。前句说他们既没有互相说话也没有互相笑出声来, Instead表示转折并且陈述一件相反或不同的事件。他们而是在看手里的手机。所以选B。20. D。女孩们的眼睛紧紧的盯在前面的手掌里,表因果,因为手里有手机所以眼睛才紧紧盯着手里面所以选D。21. A。表示确定的意思 B.表示不确定 C.表示自信 D.是焦虑 所以选A。我不确定他们为什么不相互交谈。22. A。A.科技。B.情况。C.生活方式。D.选择。应该选A。因为手机交流是一种科技 所以选择A。23. D。 wonder 表疑惑。think表示思考。C.明白。D.认识到。结合句子意思,我们可以认识到手机这种科技能让我们本来近的距离变得更远。所以选择D。24. C。 A选项表示努力,精力。B表示关系。C表示距离。D是乐趣。结合句意思可推断是距离。所以选C。25. A。可以看到第二句话已经给出“invention”为答案“发明”的意思。所以选A。26.D。发明往往可以帮助人们,相反也可以伤害,所以 hurt 表示伤害。从填空27后可推断是利弊同时存在的,既能帮助又会伤害。27. B。因为犁刀能割庄稼养活人民所以选择B 。28. C。因为山丘只能够被炸开所以只考虑 blow apart 所以选择C。29. A。建造路是为每一个人的利益 不是B目标 更不是C梦想和距离。所以选A。30.D。杀害了无数的人而不是B选项无畏的人 也不是A选项无家可归的人 所以选D数不清的。31.C。The fruit of something 表示某事物的成果,而不是优势。 The seed of something 表示某事物的起源。本题考察词汇深入辨析和掌握。所以选C。32. B。A选项表示确定。C选项表示再一次。D选项表示及时。因为之前提到是可以帮助百万人所以用as well表示也可以伤害很多人。所以选B。33. D。后面提到distance分离那么相对应的应该是 Closer 所以直接选D。34. A。对于科技是帮助我们还是伤害我们取决于我们的选择,而不是结果result,希望hope 和process过程。所以选择A。35. C。如果你想关爱你身边的一些人,请不要害怕放下手里的手机,而不是对不起sorry,气愤 angry。Passive表示被动所以更不是A 所以选择C。第二部分 阅读理解(共20个小题,每小题2.5分,满分50分)阅读下列短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中,选出最佳选项。AWelcome to BritainUSA. com 4Kids!Perhaps you are here because your child has been asked by his or her teacher to do a project on Britain. Or maybe you and your child simply want to learn more about all things British.Well, good news: This site is here to help.※For instance, we have a section devoted to British History & Geography. Kids will learn that Britain has not been invaded since the Normans came from France in 1066, but it was invaded many times before that. And that the invaders included groups like the Celts, Romans, Anglo-Saxons and, yes, the Vikings!※If they are looking for photos (and kids love photos), we have a picture gallery on the 4kids site. There are pictures from England, Scotland, Wales and Northern Ireland as well as images of London, the Royal Family and castles.※Kids can also find out about the many differences between British English and American English. Words are used differently of course, and many English words have different meanings in Britain or are unique to British culture. Kids should check out our glossary of British terms.※We also have information about Pen Pals. And scouts might want to visit our section on the Citizenship in the World Merit Badge, It includes information on how to write to the Embassy.※We also have sections on British sports and about life in Britain. How is life different for kids in the United Kingdom? These and other questions can be answered by using the 4kids site, the main BritainUSA site, and our Frequently Asked Questions.Enjoy the site and we hope you and your kids learn a lot. If you have any comments or suggestions about BritainUSA or BritainUSA 4Kids, please use our feedback form. We'd welcome your input.Cheers ! 36. We can see that Britain USA. com 4Kids is designed to help us_____.A.understand British history betterB.have a better understanding of American cultureC.improve our EnglishD.have a better understanding Of Britain37. According to the passage. who CAN'T benefit from visiting Britain USA. com 4Kids?A.Helen, who wants to see pictures of British royal families. B.Daniel, who wants to know about British football teams.C.Alisa, who is choosing an ideal college in Britain.D.Philip, who is looking for a pen pal in Britain.38. If you want to express your dissatisfaction with the site, you should go to the______.A. picture gallery B. frequently asked questions C. glossary of British terms D. feedback form39. What does the underlined word "glossary" in Paragraph 4 mean in English?A. a list of technical or special words B. some commentsC. some suggestions D. a piece of advice40. The above writing is most probably intended forA.children B. parentsC. teachersD. children experts 36.答案:D 【解析】根据文章前两段,我们知道这个网站是帮我们了解英国各方面的,再结合全文阅读,我们可知A 选项属于具体方面,B选项不符合文意,C选项也属于具体方面,故而选择D,即帮助我们更好的了解英国。37. 答案:C【解析】A选项定位到文章第四段,说明可以从网站上看到图片;B选项定位到文章第七段,提到“sports”可知足球也可从网站上了解到;D选项定位到文章第六段,说明了从网站上可以了解到笔友;C选项在文章中并未提及,故选C。38. 答案:D【解析】根据文章倒数第二段第二句话可知,对网站的评价和建议要用“feedback form”,故而表达不满也要用“feedback form”,选D。39. 答案:A【解析】定位到文章第五段,根据前文可知有一些多义词和不同于英国文化的英语词汇,所以孩子们要去调查的也是词汇才对,且“technical or special”也说明了词汇的特殊性,符合文意,故选A。40. 答案:B【解析】根据文章第一段“your child”可知,这篇文章主要是写给家长的,故选B。BGoing shopping seems easy, but actually it takes a lot of learning, especially in America. In fact, many Americans who are not so well-off often shop at "sales" or at special stores that sell things at low prices, which you may find interesting. In America, the important rule of dressing is that one should change his or her clothes every day. For example, in an American college, neither professors nor students are seen in the same clothes two days in a row. So you may find it necessary to buy more clothes than you have in China. While you are shopping in the States, you will discover that prices range considerably from time to time. The purchase of used, second-hand clothing, furniture, or other household articles may be an excellent way of saving money. Most second-hand clothes arc of pretty good quality. If you are going to settle down in the States and want some furniture, you may go to a "loan closet", where furniture rents at low cost, or you may also go to a "furniture exchange" place in the community.Sheets, blankets, and other bedclothes go on sale in most communities twice a year. Advertisements for "white sales" on bed linen, towels, etc., often appear in January, as well as in May, June or July. Once or twice every season, there will be "garage sales", where you can get almost anything, from a yacht to a pair of shoes, at low prices. Prices at "discount stores" and "thrift shops" are also as low as you can imagine.When shopping for food, you should look for special prices for various items that are put on sale weekly. To economize, it would be a good idea for you to plan the weekly menu according to what is on sale, including in it the meats, vegetables, fruits, etc. that can be bought at special prices that week.Exchange and return policies vary from store to store. You should also keep in mind that exchange and return policies for sales items can be different from standard store policies, especially if the price of the items has been reduced. Ask the merchant about their exchange and return policies before making your purchase. Obtaining an exchange or a return without a store receipt is often difficult. So, to save yourself the headache, you'd better hold on to any paper or other proof of purchase.41. People shopping in America will discover _________.A. American goods are excellent B. most clothes come from ChinaC. prices vary much sometimes D. used clothes are of poor quality42. A person who needs furniture can ________.A. exchange their goods for furniture B. settle in a place that has furnitureC. get some free of charge D. rent some at low cost 43. At a ''white sale”, one can buy ________.A. almost anything B. meats, vegetables, fruitsC. bed linen, towelsD. shoes at low prices44. Garage sales are held ________.A. once or twice every three months B. Once or twice every yearC. from time to timeD. in January, May, June or July45. What does “any paper or other proof” in last paragraph refer to? A. The exchange and return policy B. A store receipt C. A sales item D. The standard store policy41. 答案:C【解析】推断题。由全篇文意可推测,全文有关买不同类型东西的打折市场,和C选项意思相近。A B文中未提及。根据“Most second-hand clothes arc of pretty good quality”排除C。42. 答案:D【解析】细节理解题。由“furniture”定位回原文,“If you are going to settle down in the States and want some furniture”,看后文展开,“where furniture rents at low cost”,故D正确。其它几项在有关furniture的段落都没有提到。43. 答案:C【解析】细节理解题。由“white sale”定位回原文第二段1-3行,“Sheets, blankets, and other bedclothes go on sale”,故选C。44. 答案:A【解析】细节理解题。由“garage sales”定位回原位第二段3-4行。“Once or twice every season”是A选项的同义句。45. 答案:B【解析】词义猜测题。与含划线部分有关的句子由关联词和句义理解可知在上一句,“Obtaining an exchange or a return without a store receipt is often difficult”。可知划线部分与上文提到的a store receipt是同义词。CAfter being born at the end of 1932,Mr.Cameron Senior suffer a lot with both legs shortened below the knee and his feet twisted.He went under numerous operation to ease his pain, and eventually both limb(下肢)had to be cut off.But despite his disability and later losing the sight in one eye. Mr. Cameron Senior still gained a successful career as a stockbroker(股票经纪人).After moving to England from Scotland as a child, he married Mary and the couple raised four children at the family home in Peasemore, Berks.In an interview with the Daily Telegraph two years ago, the Tory leader described the experience of growing up with a father with a disability. He told how once they were on holiday in Cornwall, he overheard someone rudely saying: “That guy’s wearing funny boots.” Mr. Cameron(卡梅伦 英国前任首相)said he thought to himself.” That’s odd, no one ever says that.”In an ITV interview before the general election, Mr. Cameron said of his father, “He’s an amazingly brave man because he was born with no heels—quite a disability.But the glass with him was half-full, normally with something alcoholic. I think I got my sense of optimism from him.”Mr. Cameron also appeared with his parents at an event and said that they understood his idea for “A Big Society.”“They showed me how a big society could work every day I was growing up,” he said, “I know what are my responsibilities.” Mr. Cameron’s disability is not thought to have played any part in his death aged 77. Friends said he was “so proud” to see his son become Prime Minister in May, and had visited 10 Downing Street and Chequers. However, the family’s various holiday plans meant that he did not get to meet his latest granddaughter Florence, who was delivered to the PM’s wife Samantha last month.46.What is the passage mainly about?A.The life and character of Mr.Cameron SeniorB.A huge hero figure in the eyes of sonC.The newly elected Prime Minister D.A disabled father and his career.47.In the text,the underlined part “the Tory leader”refers to_____.A.Mr. Cameron Senior B.the Daily Telegraph C.a leader in the government D.Prime Minister David Cameron48.When Mr. Cameron heard the rude words,______.A.he exploded with anger all of a sudden B.he thought the man was too foolishC.he was shocked and unable to understand D.he expected it a long time ago49.According to Mr. Cameron,”A Big Society”means______.A.people take up their duties in the societyB.there are numbers of families in the societyC.much freedom will be offered to the peopleD.many events will take place in the future50.From the last paragraph we can know that______.A.Florence was adopted by the PM’s wifeB.the disability caused Mr. Cameron Senior deathC.Mr. Cameron Senior LIVED IN 10 Downing StreetD.Mr. Cameron Senior took a pride in having such a son46. 答案:B【解析】主旨大意题。根据原文大意尤其是第三段“In an interview with the Daily Telegraph two years ago,the Tory leader described the experience of growing up with a father with a disability.”文章主要说了父亲对儿子的影响,只有B选项提到了两个人。47. 答案:D【解析】词义猜测题。根据原句described the experience of growing up with a father with a disability可以知道是Mr.Cameron Senior的儿子。找到下文Mr. Cameron(卡梅伦 英国前任首相)said he thought to himself.可以知道指的是Prime Minister David Cameron。48. 答案:C【解析】细节理解题。根据the rude words 定位到同根词rudely“he overheard someone rudely saying:‘That guy’s wearing funny boots.’Mr. Cameron(卡梅伦 英国前任首相)said he thought to himself.‘That’s odd,no one ever says that. ’ ”翻译原文Mr. Cameron的感觉是odd,感到奇怪。49. 答案:A【解析】推理判断题。根据”A Big Society”定位到第五段最后到第六段第一句。”I know what are my responsibilities.”同义替换responsibilities替换duties。50. 答案:D【解析】主旨大意题。定位到最后一段根据” Friends said he was ‘so proud’ to see his son become Prime Minister in May”同义替换so proud替换成took a pride。A原文没有提到,B原文说的是“Mr. Cameron’s disability is not thought to have played any part in his death aged 77.”残疾没有 DFrom the health point of view we are living in an amazing age. We are free from many of the most dangerous diseases. A large number of once deadly illnesses can now be cured by modern medicine. It is almost certain that one day medicines will be found for the most stubborn remaining diseases. The expectation of life has increased greatly. But though the possibility of living a long and happy life is greater than ever before, every day we witness the unbelievable killing of men, women and children on the roads. Man v.s. the motor-cart. It is a never-ending battle which man is losing. Thousands of people the world over are killed or horribly killed each year and we are quietly sitting back and letting it happen.It has been rightly said that when a man is sitting behind a steering wheel(方向盘), his car becomes the extension of his personality. There is no doubt that the motor-car often brings out a man's very worst qualities. People who are normally quiet and pleasant may become unrecognizable when they are behind a steering-wheel. They say, they are ill-mannered and aggressive, willful as two-year-olds and completely selfish. All their hidden angers and disappointments seem to be brought to the surface by the act of driving.The surprising thing is that society smiles so gently on the motorist and seems to forgive his behavior. Everything is done for his convenience. Cities are allowed to become almost uninhabitable because of heavy traffic; towns are made ugly by huge car parks; the countryside is ruined by road networks; and the deaths become nothing more than a number every year, to be easily forgotten.It is high time a world rule was created to reduce this senseless waste of human life. With regard to driving, the laws of some countries are unbelievably lax (不严格) and even the strictest are not strict enough. A rule which was universally accepted could only have an obviously beneficial effect on the accident rate. Here are a few examples of some of the things that might be done. The driving test should be standardized and made far more difficult than it is; all the drivers should be made to take a test every three years or so; the age at which young people are allowed to drive any vehicle should be raised to at least 21; all vehicles should be put through strict tests for safety each year. Even the smallest amount of alcohol in the blood can damage a person's driving ability. Present drinking and driving laws (where they exist) should be nude much stricter. Speed limits should be required on all roads. Governments should lay down safety specifications for car factories, as has been done in the USA. All advertising stressing power and performance should be banned. These measures may not sound good enough. But surely nothing should be considered as too severe if it results in reducing the number of deaths. After all, the world is for human beings, not motor-cars. 51. What is the main idea of this passage?A. Traffic accidents are mainly caused by motorists.B. Thousands of people the world over are killed each year.C. Only stricter traffic laws can prevent accidents.D. The laws of some countries about driving are too lax.52. What does the author think of society toward motorists?A. Society laughs at the motorists.B. Society forgives their rude driving.C.Victims of accidents are nothing.D.Huge car parks are built in the cities and towns.53. What does the author mean by saying "his car becomes the extension of his personality" in paragraph 2?A.Driving can represent his manners.B.Driving can show the other part of his personality.C.Driving can bring out his character.D.Driving can show his hidden qualities..54.Which of the followings is NOT mentioned as a way against traffic accidents?A.Test drivers every three years.B.Stricter driving tests.C.Build more highways.D.Raise age limit and lay down safety specifications.55. The author's attitude towards the traffic situation is _____. A.unsatisfied B. positive C. appealing D.unclear51. 答案:C 【解析】主旨题。文章第一段写越来越多的人因为交通事故死亡,由此引出了作者认为只有严格的交通法才能减少交通事故的论点,所以D项符合文意。文章没有讲交通事故主要由摩托车引起、每年全球有数千人死亡或者许多国家的交通法规太松了易错项分析:本题易错项为B。错误原因可能在于考生没有将 detail 和 main idea 着两个概念分清楚。detail 是指在文章中出现的具体的事例、细节,而后者则是指可以概括全文的主旨大意。B项只是文章中一个具体的细节。52. 答案:B 【解析】细节题。由第三段第一句 “The surprising thing is that society smiles so gently on the motorist and seems to forgive his behavior.” 可知社会对他们的驾驶太宽容了53. 答案:D 【解析】推断题。由下文中的 “There is no doubt that the motor-car often brings out a man’s very worst qualities.” 可知开车时可以看出一个人的性格中不好的地方54. 答案:C 【解析】细节题。由最后一段第三句 “The driving test should be standardized and made far more difficult than it is; all the drivers should be made to take a test every three years or so; the age at which young people are allowed to drive any vehicle should be raised to at least 21; all vehicles should be put through strict tests for safety each year.” 55. 答案:A 【解析】推断题。由第一段和第二段可知,现在的交通状况是车祸频发,结合由最后一段第二句 “With regard to driving, the laws of some countries are unbelievably lax(不严格) and even the strictest are not strict enough.” 可知作者对现在的交通状况和交通管理状况非常不满导致他的死亡。C原文说的是visited而不是lived。第II卷 (满分35分)第三部分:写作 第一节:阅读表达(共5个小题,每小题2分,满分10分)阅读短文,并按照题目要求用英语回答问题。“Sooner or later, we will have to recognize that the Earth also has rights to live without pollution. What we must know is that human beings cannot live without the Earth, but the planet can live without humans. —Evo MoralesI am not the one to tell people what to do; I basically believe that we have a right to our own opinions, social issues, etc. Now,
展开阅读全文
  语墨文库所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
0条评论

还可以输入200字符

暂无评论,赶快抢占沙发吧。

关于本文
本文标题:(解析版)天津市河北区2018年高考英语第一次模拟考试.doc
链接地址:http://www.wenku38.com/p-33913.html

                                            站长QQ:1002732220      手机号:18710392703    


                                                          copyright@ 2008-2020 语墨网站版权所有

                                                             经营许可证编号:蜀ICP备18034126号

网站客服微信
收起
展开