• / 8
  • 下载费用:8 金币  

七年级英语下册ReviewofUnits7_8综合能力演练新版仁爱版20180724423.doc

关 键 词:
年级 英语 下册 ReviewofUnits7_8 综合 能力 演练 新版 仁爱 20180724423
资源描述:
英语备课大师 en.eywedu.net【全免费】Review of Units 7-8综合能力演练I. 单项选择。(15分,每题1分)1. —You look unhappy, John. ? —Well, I found my mother looking through my mobile phone yesterday. A. You want to rest B. What’s wrong C. How do you do2. Kangkang likes playing guitar, but Jane likes to play basketball.A. the; theB. the; / C. /; theD. /; /3. — —It’s June 1st.A. What’s the time now?B. What’s the date today?C. What day is it today? D. When were you born?4. Lin Tao is years old and tomorrow is his birthday.A. fourteen; fourteenB. fourteenth; fourteenthC. fourteen; fourteenthD. fourteenth; fourteen5. —Merry Christmas! — A. Thank you. B. Me, too. C. No problem. D. The same to you.6. You look tired. You should to bed earlier.A. to go B. go C. went D. goes 7. He would like in China.A. to stay B. staying C. stays D. stay8. We plan the Great Wall.A. visit B. to visit C. visiting D. visited9. It is a good time .A. singB. sangC. singing D. to sing10. Look! There are some birds _______ in the sky. They are very beautiful.A. to fly B. fly C. flyingD. flown11. This term will be over. The students are busy for the test.A. preparing B. prepare C. to prepare D. prepared12. The flowers smell .A. wellB. badly C. good D. much well13. Maori people in New Zealand touch _______ when they meet. A.trees B.noses C.caps D.desks14. —I bought a very beautiful postcard for Teachers’ Day. —Great! When _____ you _____ it?A. do; buy B. will; buy C. did; buyD. did; bought15. Let’s ______ this festival.A. celebrate B. celebrating C. celebrates D. to celebrate II. 完形填空。(10分,每题1分) Do you think of your parents? “Yes, of course.” you may answer, “I buy a present for my mother on 1 . And I give my father a present on Father’s Day, too.” Then what about the other days of a year? Always 2 to think of your parents, not just on some 3 days.I have a friend. She 4 alone, because her parents live in a different city. One day I went to see her. We had a nice talk. Then she wanted to make a telephone call. She dialed (拨) the number, but then she put the phone 5 . After about ten seconds, she dialed the number again. “Hi, Mom …”Later, I asked, “Why did you dial the number 6 ?” She said, “My parents are old. They can’t get 7 the telephone quickly(快速地). I always do so when I call them. I just want to give them 8 time to answer the call. ”My friend is just such(这样) a good girl. She is always 9 her parents, so why not 10 her? You’ll also be a good son or daughter.1. A. Father’s DayB. Mother’s DayC. Teachers’ DayD. Children’s Day2. A. ask B. forget C. stop D. remember3. A. special B. interesting C. difficult D. boring4. A. live B. lives C. lived D. living5. A. up B. away C. down D. on6. A. once B. twice C. three times D. four times7. A. far from B. behind C. close to D. at the end of8. A. few B. a little C. a lot D. little9. A. thinking aboutB. putting awayC. looking for D. listening to10. A. ask B. learn from C. talk about D. missIII. 阅读理解。(30分,每题2分) AHainan is in the south(南方)of China. The weather there is different from that of other areas of China. There is no winter in Hainan. It’s not cold all year round. Many people go there in winter, because it’s cold in the north(北方)of China. In summer, it’s very hot. It’s usually sunny, but it often rains. So people often take a pair of sunglasses and a raincoat at the same time. People can enjoy many kinds of fruits like bananas and coconuts (椰子) there, too.Hainan is a good place to go for holidays and have fun. People can go fishing, boating, swimming and so on. When we want to have a rest, we can walk on the beach (海滩) and enjoy the fresh air and white clouds. It’s so interesting.Would you like to go to Hainan?1. Hainan is in the _______ of China. A. south B. northC. centre D. we don’t know2. What’s the weather like in Hainan? A. It’s not cold all year round.B. It’s hot all year round.C. It’s different from other areas of China.D. It’s in the south of China.3. The word“fruits”means _______ in Chinese. A. 食物 B. 饮料 C. 水果 D. 蔬菜4. Which of the following is NOT true? A. There is no winter in Hainan.B. In Hainan, people often take a pair of sunglasses and a rain coat in summer.C. People can enjoy the fresh air and white clouds in Hainan.D. Many people go to Hainan because it’s very hot.5. The main(主要的)idea of the passage is _______. A. where is HainanB. Hainan is a good place to go for holidays and have funC. the weather is fine in HainanD. there are many kinds of fruits in Hainan B It’s 5:00 p. m. Mike is driving his new car to his sister’s factory. He wants to pick up(接)his sister. But he doesn’t know the way. He stops in front of a bank. At this time he sees an old man near his car. Mike comes out of the car and asks the old man, “Excuse me. Where is the factory?” The old man says, “Yes, I know the way to the factory. I can go there with you.” The old man is now sitting in Mike’s car. Soon they come to a small house and the old man says, “Stop here, please!” Mike stops the car and says, “But this isn’t a factory at all.” “No,” says the old man, “This is my house. I want to get home before dinner. Thank you for taking me home. The factory is behind the bank. So go back to the bank and then turn left. You’ll see the factory. You can’t miss it.” After half an hour, Mike gets to his sister’s factory. It’s just behind the bank!6. Mike wants to go to _____.A. his sister’s factory B. the old man’s houseC. a bank D. his home7. Mike asks _____ for help.A. his sister B. the policeC. an old man D. an old woman8. The factory of Mike’s sister is _____.A. in front of the bank B. behind the bankC. in front of the old man’s house D. behind the old man’s house9. Which of the following is NOT true?A. Mike’s car is new.B. The old man knows the way to the factory.C. Mike gets to the old man’s home first.D. The old man doesn’t tell Mike the way to the factory.10. How many people are mentioned (提到) in the passage(文章)?A. 2 B. 3 C. 4 D. 5 C The Water World Swimming Pool is open every day from eight o’clock in the morninguntil half past seven in the evening. It costs two dollars sixty to enter the pool. There is aspecial cheap price for students with a student card. The price is one dollar forty. But you must bring your student card with you. On Wednesday morning the pool is only open to mothers and babies. So mothers can enjoy themselves in the water with their babies. Please leave your older children at home on Wednesday morning. The new Water World Café will be open up on June 22nd. From the café you can watch the swimmers or enjoy a drink after you swim. Please call 2105 369 for more information. We look forward to seeing you at the Water World Swimming Pool.11. How long is the Water World Swimming Pool open every day?A. Eleven hours B. Seven hoursC. Seven and a half hours D. Eleven and a half hours12. If you are a student with a card, you should pay________ to enter the pool.A.$2.60 B. $1.40 C. $3.80 D.$1.2013. ___________a ten-year-old boy can’t go to the Water World Swimming Pool .A. on Saturday B. on SundayC. on Wednesday afternoon D. on Wednesday morning14. You can watch the swimmers or enjoy a drink from the café after you swim_______ .A. on May 22nd B. On Wednesday morningC. on June 21st D. on June 23rd15. We can probably read the passage from __________.A. an advertisement B. a guide book C. a phone book D. a story book IV. 任务型阅读。(10分,每题2分)I like fishing with my parents on weekends. But my friends don’t understand(理解)it. They always ask me, “How can you sit with your parents for hours like that?” When they ask me, ①I never say a word.Last Sunday, I went fishing with my parents near Nanjing. When we got there, I found a nice place to fish and sat down. My parents sat far away from me. I didn’t catch a fish after an hour or two. So I went to see my mom and dad. They didn’t catch anything. My dad said, “Let’s fish together. We may be lucky later.” I got my things and sat down with dad and mom. We started to talk and I told them about the most interesting teacher at school. We talked and laughed(大笑) for the rest of the day. Soon it was late. We didn’t catch any fish, but I had a great day. I now understand my parents better.On the way home, I told my mom how much I wanted to have fish for dinner. “That’s a good idea. We can buy one from the supermarket. ” she said. We all looked at each other and laughed loudly. ②Just at that time, I realized(意识到)why I loved fishing with my parents.根据短文内容,完成任务。任务一:判断正(T)误(F)。( ) 1. The writer and his /her parents caught a lot of fish last Sunday.( ) 2. The writer understood his/her parents better after they went fishing together last Sunday.任务二:翻译画线句子①和②。3.__________________________________________________4.__________________________________________________任务三:回答问题。5. Why does the writer like fishing with his/her parents?___________________________________________________V. 根据句意及首字母提示补全单词。(10分,每题1分)1. What is the w _____ like in Beijing?2. Michel plans to t around the country and take pictures of the local people.3. On lunar August 15th people like to have a big dinner and enjoy the bright full m_____ in the open air.4. Fall is a h _____ season.5. D _____ the 25th is Christmas Day in western countries.6. Maria can p _____ ballet at the birthday party.7. They sang and danced happily and really e _____ themselves.8. There will be a heavy snow this evening, and the t _____ will fall below zero.9. —How often do you play soccer? —T____ a week.10. I want to c my birthday with my family.VI. 综合填空。(用方框里的单词填空,每词只能用一次。) (10分,每空1分)take off, on, wet, with, Britain, and, or, anything, usually, countryDifferent country have different customs. Before you go to another 1 , it is a great help if you know the language 2 some of customs of the country.In Japan, when you enter someone’s home, you should 3 your shoes. In Brazil, people never go out with their hair 4 . In Indonesia, you mustn’t point to 5 with your foot. Don’t eat 6 your left hand in Muslim countries, and don’t touch a child 7 the head in Thailand. When people meet each other for the first time in 8 , they say “How do you do?” and shake hands (握手). 9 they do not shake hands after they haven’t met for a long time 10 when they will be away from each other for a long time.VII.书面表达。(15分)Lin Lin的笔友Michael 对中国的传统节日很感兴趣,请你以 Lin Lin的名义给Michael 写一封信,向他介绍在中国人们是如何庆祝春节的。 要求:1. 注意书信格式。2. 不少于60词。 答案与解析I. 单项选择。1. B。句意:——你看起来很不开心,John. ——我发现我妈妈昨天查看了我的手机。根据“You look unhappy”,空白处应填“What's wrong(你怎么啦)”。故选B。 2. B。乐器前加the, 球类前通常不用冠词,故选B。3. B。根据答语可知询问日期。选项A询问时间,C询问星期,D询问生日,故选B。4. C。基数词表示数目;序数词表示顺序,故选C。5. D。节日祝福的答语通常是The same to you.“你也一样”,故选D。6. B。情态动词should后面接动词原形,故选B。。7. A。would like to do sth.为固定搭配,意为“想要做某事”。8. B。plan to do sth.意为“计划做某事”。9. D。It is a good time to do sth.是固定句型结构。10. C。句意:看!有一些鸟在天空中飞翔。他们都很漂亮。flying是fly的现在分词或动名词形式;本题选C,现在分词短语作后置定语。11. A。be busy doing sth.为固定用法,意为“忙于做某事”,故选A。12. C。smell在句中作系动词,接形容词作表语,well作形容词为“健康的”,故选C。13. B。nose意为“鼻子”;cap意为“帽子”。由选项及常识可知,新西兰的毛利族人见面进行碰鼻礼。故选B。14. C。由动词bought可知时态是一般过去时,疑问句用助动词did,动词用原形,故选C。15. A。let sb. do sth.意为“让某人做某事”,let后接动词原形,故选A。II. 完形填空。1. B。根据下句“And I give my father a present on Father’s Day, too.”在父亲节给父亲买礼物,可知上句应该是在母亲节给母亲买礼物,故选B。2. D。本句是一个祈使句,“总要记住去关心你的父母”。故选D。3. A。根据上句“Always remember to think of your parents.”可知,“总要记住去关心你的父母,不仅仅在一些特殊日子”。故选A。4. B。主语是she,本句话是一般现在时,动词用第三人称单数形式,故选B。5. C。根据上下文可知,作者的朋友打电话不止一次,put the phone down意为“放下电话”,故选C。6. B。根据上下文可知,她打了两次电话,故选B。7. C。她的父母老了,不能很快地走近电话, close to意为“靠近”,故选C。8. B。本句的意思是让父母有时间接电话,time在这里是不可数名词,用a little修饰,故选B。9. A。think about意为“考虑”;put away意为“收起来,放好”;look for意为“寻找”;listen to意为“听”,根据句意“她总是考虑她的父母”可知,故选A。10. B。根据上下文可知,“她总是关心父母,因此为什么不向她学习呢?”learn from sb. 意为“向某人学习”,故选B。III. 阅读理解。A篇1. A。根据文章首句“Hainan is in the south of China.”可知,海南在中国的南方,故选A。2. A。根据短文第一段第四句“It’s not cold all year round.”可知,海南一年四季都不冷,故选A。3. C。根据其后的bananas和coconuts都属于水果可知fruits指“水果”,故选C。4. D。去海南观光是因为中国的北方很冷的时候海南很暖和,故选D。5. B。本文的主题句在第二段第一句“Hainan is a good place to go for holidays and have fun”,故选B。B篇6. A。根据短文第三句“He wants to pick up his sister.”可知,他想去他姐姐的工厂,故选A。7. C。 根据短文第五、六句“He stops in front of a bank… near his car.”可知,他向一位老人求救,故选C。8. B。根据短文倒数第六句“The factory is behind the bank.”可知,工厂在银行后面,故选B。9. D。根据上下文可知老人最后告诉了Mike去工厂的路,故选D。10. B。根据全文可知有三人,即迈克、迈克的姐姐和老人。故选B。C篇11.D。由短文第一句可知,上午早上8点到晚上7点半,共计11.5个小时。12.B。由第一段句子“There is a special cheap price for students with a student card. The price is one dollar forty.”可知。13.D。由第二段第一句可知时间是“On Wednesday morning”。14.D。由第三段句子“The new Water World Café will be open up on June 22nd.”可知。15.A。由前面句子对“The Water World Swimming Pool ”的介绍及营业具体细节及短文后面的联系方式可知,属于广告类文章。IV. 任务型阅读。 1. F. 根据短文第二段倒数第二句“We didn’t catch any fish …”可知,他们一条鱼也没钓到,故选F。2. T. 根据第二段最后一句“I now understand my parents better.”可知,自从作者上周日和父母一起钓鱼后,他更理解父母了,故选T。3. 我一句话也没说。4. 就在那一刻我意识到我为什么喜欢和父母一起钓鱼。5. Because they can talk and laugh together, and they can understand each other better.V. 根据句意及首字母提示补全单词。1.weather2.travel3.moon 4.harvest 5.December6.perform7.enjoyed8.temperature 9. Twice 10. celebrateVI. 综合填空。(用方框里的单词填空,每词只能用一次。)1. country 2. and 3. take off 4. wet 5. anything6. with 7. on 8. Britain 9. Usually 10. orVII.书面表达。Dear Michael,Thank you for your letter and telling me something interesting about Christmas. I had a happy Spring Festival this year. Spring Festival is the Chinese New Year’s Day. It usually comes in February. Before Spring Festival we are often very busy. We clean and decorate our houses. On the Eve of the festival the whole family get together for a big dinner. People stay up and eat New Year cakes or dumplings at midnight for good luck. On the first day of Spring Festival, the children greet their parents and get luck money as new year gifts. Everyone is happy in China on the Spring Festival.Yours,Lin Lin“备课大师”全科【9门】:免注册,不收费!http://www.eywedu.cn/
展开阅读全文
  语墨文库所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
0条评论

还可以输入200字符

暂无评论,赶快抢占沙发吧。

关于本文
本文标题:七年级英语下册ReviewofUnits7_8综合能力演练新版仁爱版20180724423.doc
链接地址:http://www.wenku38.com/p-57915.html

                                            站长QQ:1002732220      手机号:18710392703    


                                                          copyright@ 2008-2020 语墨网站版权所有

                                                             经营许可证编号:蜀ICP备18034126号

网站客服微信
收起
展开