• / 7
  • 下载费用:8 金币  

七年级英语下册Unit8TheSeasonsandtheWeather综合能力演练2新版仁爱版20180724440.doc

关 键 词:
年级 英语 下册 Unit8TheSeasonsandtheWeather 综合 能力 演练 新版 仁爱 20180724440
资源描述:
英语备课大师 en.eywedu.net【全免费】Unit 8 The Seasons and the Weather综合能力演练I. 单项选择1. —Does spring _____ from March to May in China?—Yes, it does.A. last B. lastsC. to lastD. lasting2. — Is the weather in England different _____ that in Australia?—Oh, let me see. Yes, it is.A. fromB. toC. withD. for3. In western countries many people believe Christ came back _____ life _____ Easter Day.A. in; toB. to; onC. on; toD. to; at4. On April Fool’s Day, Michael played a trick _____ his neighbor.A. atB. onC. inD. to 5. Where does Peter want to go _____ his winter holiday?A. for                  B. about                C. on                    D.to6. It’s the best season _____ in summer.A. swim              B. swims               C. swimming        D. to swim7. Many students want _____ some places of interest on May 1st.A. travel               B. travel to             C. travelling            D. to travel to8. The old man knew many customs of _____ countries.A. another            B. the other            C. other                D. others【真题链接】1. — Excuse me, are there any book stores around here? — , but there are some on Center Street. A. Yes, there are B. No, there aren’t C. Yes, there is D. No, there isn’t2. In order to find _______ better living environment,he decided to move to the west of the country.A.an B.a C./ D.the3. The weather forecast says that ______ another storm tomorrow. A. there will have B. there will be C. there has D. there has been II. 阅读理解 ADecember 25th is Christmas Day. In many countries it is the most(最) important day in a year. All the people come back to their homes to have the day with their families.On Christmas Day bells ring everywhere. The ringing bells tell people that Christmas is coming and New Year is coming. People sing and dance day and night. They have a good time.Most families buy a Christmas tree for their children. And there are presents hanging on the tree here and there. People also put presents in children’s stockings. In many places Santa Claus himself brings presents to children. Santa Claus is a kind old man. He is in red clothes and has a big bag on his back. In the bag there are a lot of presents.Christmas is also a day when people can enjoy all kinds of food. But some poor people have no houses to live in and have no food to eat. They even die of cold and hunger on Christmas Day. Do you know the story “A Little Match Girl” ? She died on the morning of Christmas Day because of cold and hunger.根据短文内容,判断正(T)误(F)。1. Christmas Day is the most important day in a year in many countries.2. People usually plant Christmas trees in their gardens.3. Children like Santa Claus because he brings them wonderful things.4. “A Little match girl” is not a story about Christmas.5. The little Match Girl died because she ate and drank too much on Christmas Day.BTwo men were going through a forest. “I am afraid,” said one, “that we may meet with wild animals” “Fear nothing, friend Quickwit,”cried the other, whose name was Braggart. “If they come at us, we shall stand by one another like men. I have a strong arm, a strong heart, and-”“Hark!”cried the first in fear, as a low sound was heard from somewhere nearby, Braggart, who was light and nimble, climbed up a tree like a squirrel(松鼠), leaving his friend, who was not so active, to face the danger alone! Quickwit could do nothing but throw himself on the ground and pretended(假装) to be dead; for he had heard that bears would never touch a dead body. In no time the bear camp up to him, sniffed(用鼻子吸气) at him. Quickwit did not dare to move; and the bear, thinking him dead, went off into the wood again, leaving him quite unharmed!When Braggart saw that the danger was over, he came down from the tree and tried to pass off the matter with a joke. “Well, my friend Quickwit,” he said, “what did the bear say to you when he put his mouth close to your ear?”“He told me,” replied Quickwit, “never again to trust a man who talks big like you!”6. The correct order of the following events is____.a. Two men were going through a forestb. Quickwit threw himself on the ground.c. Braggart climbed up a tree like a squirrel.d. A low sound was heard from somewhere nearby.A. a, b, d,c B. a, d, c, bC. d, a, c, b7. The underlined word “nimble” is closest in meaning to “____”.A. nervous B. crazy C. active8.The bear left Quickwit because it ____.A. was hit by Braggart B. felt pity for him C. thought he was dead9. We can learn from the passage that ____.A. a true friend reaches for your hand B. a friend to all is a friend to none C. a good friend is a good listener10. The best title for the passage would be ____.A. A Fight Between Two Travelers B. The Travelers and the Bear C. A Kind-hearted BearIII.书面表达假设你是李华,刚收到Julia的来信。请你根据提示回信告诉她昨天你过春节的一些情况。开头已给出,词数在60左右。提示:早上你和家人一起去超市购物;下午在家搞大扫除;晚上一家人包饺子、吃团圆饭、守夜;一起等待新年的到来。Dear Julia,I’m very glad to hear from you. I had a good time yesterday. ___________________________________________________________________________ _______________________________________________________________________________ ___________________________________________________________________________ _______________________________________________________________________________ Yours, Li Hua【答案与解析】I. 单项选择。1. A。考查 last 的用法,在此处作动词,意为“持续、延续”,因为前面有does,因此last要用原形。2. A。考查固定搭配be different from …意为“与……不一样”,故选A。3. B。考查固定搭配come back to life意为“复活”,在具体的某一天前要用介词on,故选B。4. B。play a trick on…意为“对……作恶作剧”。5. A。考查for one’s holiday表示“度假”,故选A。6. D。考查在含有形式主语的句子中,to + 动词原形作真正的主语,故选D。7. D。want to do sth. 想要做某事,travel是不及物动词。travel to someplace意为“去某地旅行”,故选D。8. C。other countries 其他国家;another 指同类中的又一个,往往指三者以上;the other 修饰两者之一;others是代词,其他的人或物,故选C。【真题链接】1.B。根据答语“但是中央大街有几家书店”可知应为否定回答,结合前句“are there any book stores around here?”可知B答案正确。2.B。根据句意可知,此处泛指“一个更好的居住环境”;better的读音以辅音音素开头,应用不定冠词a修饰。故选B。3.B。句意:天气预报说明天将会有另一场暴雨。there will have形式不对;there will be将会有;there has形式不对;there has been已经有。根据句意可知,这里考查的是there be 句型的将来时,故应选B。II. 阅读理解。A篇1. T。由第一段第二句“In many countries it is the most(最) important day in a year.”,可知在许多国家它是一年中最重要的节日。2. F。由第三段第一句“Most families buy a Christmas tree for their children.”,可知人们都去买圣诞树而不是种圣诞树。3. T。Santa Claus 为圣诞老人,我们从第三段第四句“In many places Santa Claus himself brings presents to children.”可知他会给孩子们带来礼物。4. F。由最后一句“She died on the morning of Christmas Day because of cold and hunger.”可知,“卖火柴的小女孩”是一个发生在圣诞节的故事。5. F。从最后一句“She died on the morning of Christmas Day because of cold and hunger.”可知她是饿死和冻死的。故此句不正确。B篇6. B。根据短文故事的发展顺序可知B答案正确。7. C。根据“Braggart, who was light and nimble, climbed up a tree like a squirrel(松鼠), leaving his friend, who was not so active, to face the danger alone!”可知C答案正确。 8. C。根据第三段“Quickwit did not dare to move; and the bear, thinking him dead, went off into the wood again, leaving him quite unharmed!”可知熊没有吃掉Quickwit是因为熊认为他死了,故选C答案。9. A。根据短文寓意及最后一句话“never again to trust a man who talks big like you!”可知A 答案(真正的朋友是给你援助的人)正确。10. B。通览全文可知本文主要讲述了两个旅行者在树林中遇见熊的故事,故选B。IV. 书面表达。参考范文:Dear Julia,I’m very glad to hear from you. I had a good time yesterday. It was the Spring Festival Eve. In the morning I went shopping in the supermarket with my family. We did some cleaning in the afternoon and made our house more beautiful. We made dumplings together and had a big dinner in the evening. We stayed up until midnight to welcome the Spring Festival. We had a nice time.Best wishes to you! Yours, Li Hua“备课大师”全科【9门】:免注册,不收费!http://www.eywedu.cn/
展开阅读全文
  语墨文库所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
0条评论

还可以输入200字符

暂无评论,赶快抢占沙发吧。

关于本文
本文标题:七年级英语下册Unit8TheSeasonsandtheWeather综合能力演练2新版仁爱版20180724440.doc
链接地址:http://www.wenku38.com/p-57931.html

                                            站长QQ:1002732220      手机号:18710392703    


                                                          copyright@ 2008-2020 语墨网站版权所有

                                                             经营许可证编号:蜀ICP备18034126号

网站客服微信
收起
展开