• / 13
  • 下载费用:8 金币  

【可编辑】2017年云南中考真题英语.doc

关 键 词:
可编辑 编辑 2017 云南 中考 英语
资源描述:
2017年云南省中考真题英语一、第一部分 听力(略)二、单项填空 (共15小题,每小题1分,满分15分)从题中所给的A、B、C、D四个选项中选出能填入空白处的正确选项。21. Many people like watching Chinese Poetry Conference(诗词大会)____TV.A. inB. ofC. atD. on解析:分析句子可知,本题的意思是很多人喜欢在电视上观看中国诗词大会. 在电视上用固定搭配on television,故选D。答案:D 22. 一Hello,is that Molly speaking?一_________.A. You’re welcomeB. Speaking, pleaseC. This way, pleaseD. Glad to hear that.解析:考查常用日常交际用语。句意:——你好,请问是莫莉吗?——是,请说。You’re welcome不客气;Speaking,please是,请说. This way,please请往这边走;Glad to hear that.听到这个消息很高兴. 根据题干Hello,is that Molly speaking?你好,请问是莫莉吗?可知是在打电话,应说是,请说。故选B。答案:B 23. ﹣____ do you visit your grandparents? ﹣Once a month.A. How oftenB. How longC. How soonD. How far解析:考查频度。句意:﹣﹣你多久拜访一次你的祖父母?﹣﹣一个月一次. how often多久一次,提问频度;how long多久,提问时间段;how soon多久;haw far多远,提问距离. 根据题干Once a month. 一个月一次. 可知问的是频率,即你多久拜访一次你的祖父母?故选A。答案:A 24. Tom, the baby is sleeping. Please ______ the radio a bit.A. turn onB. turn offC. turn upD. turn down解析:考查动词短语。句意:汤姆,这个婴儿在睡觉. 请把收音机调小声一点;turn on打开;turn off关掉;turn up开大。turn down调低、较小。根据第一句Tom,the baby is sleeping. 汤姆,这个婴儿在睡觉. 题干后有a bit一点儿。可知题干意思为请把收音机调小声一点. 结合选项D符合题意。故选D。答案:D 25. ﹣Jack, how was your summer vacation?﹣Just so﹣so, I decided to go ___ for my next vacation.A. something wonderfulB. wonderful somethingC. somewhere wonderfulD. wonderful somewhere解析:somewhere常用作副词,意为“到某处,在某处”somewhere有时与修饰语或短语连用,或成为宾语而当名词用。这时候,其修饰语或短语要置于somewhere之后;something意思是“某事,某物”。结合句意“﹣﹣杰克,你的暑假过的怎么样?﹣﹣一般般,我决定下个假期的时候去个精彩的地方。”故选C.答案:C 26. You’d better ___ more time talking with your parents so that they can understand you better.A. spendB. takeC. costD. pay解析:考查动词词义辨析。句意:你最好多花些时间和你的父母交谈,这样他们就能更好地理解你。It takes sb some time to do sth花费某人多长时间做某事;人+spend+时间/金钱+(in)doing sth.表示某人花费时间/金钱做某事;人+spend+时间/金钱+on+名词,某人在某物上花费时间/金钱;sth+costs+sb+金钱,表示某物花了某人多少钱;人+pay+钱+for.根据题干You’d better ___ more time talking with your parents so that they can understand you better.可知这里是人+spend+时间+doing sth表示某人花费时间做某事,即你最好多花些时间和你的父母交谈,这样他们就能更好地理解你。故选A。答案:A 27. ﹣_______?﹣I want to buy a pair of sports shoes.A. What’s wrongB. What can I do for youC. How much is itD. What does it look like解析:考查常用日常交际用语。句意:﹣﹣我能帮你做什么吗?﹣﹣我想买一双运动鞋. What’s wrong怎么了;What can I do for you我能帮你做什么吗?How much is it它多少钱?What does it look like它看起来怎么样?根据回答I want to buy a pair of sports shoes,我想买一双运动鞋. 可知是需要帮助,应说我能帮你做什么吗?故选B。答案:B 28. You’ll get good grades ___ you work hard.A. althoughB. soC. ifD. unless解析:although虽然,尽管;so因此;if如果;unless除非。根据You’ll get good grades ___ you work hard,可知如果你努力学习,你会取得好成绩的. 这里用if引导一个条件状语从句,主句用一般将来时,从句用一般现在时。故选C。答案:C 29. ﹣I saw Susan in the library just now.﹣No,it __ be her. She went to Shanghai this morning.A. mustB. can’tC. mayD. needn’t解析:结合She went to Shanghai this morning可知表达的是否定猜测,表示不可能是,故用can’t be(must be肯定猜测,may可能,needn’t没必要),故选B。答案:B 30. ﹣Don’t throw rubbish everywhere,please. Building a civilized(文明的)city is our duty.﹣_______.A. OK,I willB. You are jokingC. Take it easyD. Sorry, I won’t解析:考查常用日常交际用语。句意:﹣﹣请不要到处丢垃圾。建立一个文明城市是我们的责任。﹣﹣对不起,我不会这样了. OK,I will,好的,我会的. You are joking你在说笑;Take it easy别紧张;Sorry,I won’t对不起,我不会这样了. 根据题干Don’t throw rubbish everywhere,please. Building a civilized(文明的)city is our duty.﹣﹣请不要到处丢垃圾. 建立一个文明城市是我们的责任. 可知应说对不起,我不会这样了。故选D。答案:D 31. There are ___ sharing bikes in many cities. So there will be ___ pollution.A. less and less; more and moreB. less and less; fewer and fewerC. more and more; less and lessD. fewer and fewer; less and less解析:根据“sharing bikes in many cities”以及“pollution”因此可知共享单车与污染的关系是:共享单车越来越多了,污染将会越来越少. 结合给出的选项,四个选项的结构都是比较级+and+比较级,这个结构表示“越来越……”所以整个句子的意思是"在许多城市里,共享单车越来越多了,所以污染将会越来越少。"综上所述,故选C。答案:C 32. ﹣What do you think of your hometown, Kate?﹣It ____ a lot. It’s more beautiful than before.A. has changedB. changesC. will changeD. change解析:结合上下文可知动作发生在过去,对现在造成一定的影响,故用现在完成时have/has+过去分词,主语it故has,故答案是A。答案:A 33. My father has made a _____ that he will buy a camera for me.A. suggestionB. secretC. problemD. decision解析:考查名词词义辨析。句意:我的爸爸做了一个决定他会给我买个照相机. suggestion建议;secret秘密;problem问题;decision决定。根据题干My father has made a _____ that he will buy a camera for me. 可知make a decision做决定,即我的爸爸做了一个决定他会给我买个照相机。故选D。答案:D 34. ﹣It’s a little cold. Would you mind closing the window?﹣_________________.A. Forget itB. No,you can’tC. Not at allD. Of course解析:考查常用日常交际用语。句意:﹣﹣有点冷,你介意把窗户关上吗?﹣﹣一点也不. Forget it算了吧;No,you can’t不,你不能;Not at all一点也不;Of course当然;根据题干It’s a little cold. Would you mind closing the window?有点冷,你介意把窗户关上吗?可知应说一点也不。故选C。答案:C 35. ﹣Could you tell me ______?﹣The movie Fast and Furious(激情)8.A. where you saw the movieB. which movie you like bestC. where did you see the movieD. which movie do you like best解析:tell后加宾语从句,引导词+陈述句语序,排除C,D。结合下文The movie Fast and Furious(激情)8,表示告诉我你最喜欢的电影,故选B。答案:B 三、完形填空(共1小题;每小题1.5分,满分15分)从题中所给的A、B、C、D四个选项中选出能填入空白处的最佳选项。Jim started painting when he was three years old,and when he was five,he was already very good at it. He (36) ________ many beautiful and interesting pictures,and people paid a lot of money for them. They said,"This boy is going to be (37) ________when he grows up,and then we’re going to sell these pictures for a lot more (38) ________"Jim’s pictures were different from (39) ________other people’s works,because he (40) ________painted on all of the paper. He painted on half of it,and the other half was always empty."That’s very clever,"everybody said,"Nobody else does that like (41)________!"One day,somebody bought one of Jim’s pictures and then said to him,"Please (42)________ me,Jim Why do you paint on the bottom half of your paper, (43)________ not on the top half?""Because I’m small,"Jim said,"and my brushes don’t (44) ________very high. That’s (45)________ I only paint on the bottom half of the paper."36.A. PaintedB. boughtC. foundD. lost37.A. prettyB. funnyC. famousD. lucky38.A. housesB. giftsC. foodD. money39.A. ofB. fromC. inD. with40.A. everB. alreadyC. neverD. with41.A. himB. usC. herD. them42.A. tellB. adviseC. promiseD. believe43.A. andB. butC. orD. because44.A. lieB. standC. climbD. reach45.A. whenB. whereC. whyD. what解析:36.考查动词。A画;B买;C找到;D丢失。根据上句Jim started painting when he was three years old吉姆三岁的时候就开始画画了。可知,这里应该是“画”很多美丽有趣的画,用Painted,选A。37.考查形容词。A漂亮的;B有趣的;C有名的;D幸运的。根据上句He painted many beautiful and interesting pictures,and people paid a lot of money for them.他画了许多美丽有趣的图画,人们为它们付出了很多钱。可知,应该是长大后将会“有名的”,用famous,选C。38.考查名词。A房子. B礼物. C食物. D钱. 根据前面we’re going to sell these pictures我们要卖了这些画. 可知,应该是获得很多"钱",用money,选D.39.考查介词。A属于;B从……C;在……里;D和……。be different from与…不同,固定搭配。选B。40.考查副词。A曾经;B已经;C从不;D和。根据下句He painted on half of it,and the other half was always empty.他在纸上画了一半,另一半总是空的。可知,应该是"从不"画在全部的纸上。用never,选C。41.考查代词。A他;B我们;C她;D他们。根据上句He painted on half of it,and the other half was always empty. 他在纸上画了一半,另一半总是空的。可知,应该是没有其他人像“他”那样,用he的宾格him,选A。42.考查动词。A告诉;B建议;C承诺;D相信。根据下句Why do you paint on the bottom half of your paper你为什么在你纸的下半部分画画呢?可知,应该是请"告诉"我,用tell,选A。43.考查连词。A和;B但是;C或者;D因为。根据上句Why do you paint on the bottom half of your paper你为什么在你纸的下半部分画画呢?及下句 not on the top half?不是上半部分?,可知表示转折,用but但是、而是,选B。44.考查动词。A躺;B站立;C爬;D到达。根据上句Because I’m small因为我很小. 可知,应该是刷子不能"到达"非常高的地方。用reach,选D。45.考查疑问词。A当……的时候;B哪;C为什么;D什么。根据倒数第二段Why do you paint on the bottom half of your paper你为什么在你纸的下半部分画画呢?可知,应该是这就是"为什么"我只在纸的下半部分作画的原因. 用why。选C。答案:36. A 37. C 38. D 39. B 40. C 41. A 42. A 43. B 44. D 45. C 四、阅读理解 (共三节,满分7.5分)第一节 根据短文内容,判断正误(正确的填“T”,错误的填“F”。(共1小题;每小题1.5分,满分7.5分)Shopping used to mean going to shops,but nowadays,you can shop without even leaving your home. Just sit in front of your computer,click(点击)your mouse and your things will be sent to your house in several days. You can also use your mobile phone to buy things you want. Nov.11was a big day for many people who like shopping online. On that day,many stores offer a big sale. The biggest Chinese online shopping sites are Taobao. com and T mall. com.Goods(商品) online are often much cheaper. Shopping online also saves you a lot of time. And you often have more kinds of goods online than in shopping centers. Another big advantage of online shopping is that it helps you get things easily from different cities,even different countries.While enjoying online shopping,many people also have worries,especially for middle school student buyers. They often buy things that they don’t need. "Middle school students should pay more attention to their study. Searching for things to buy online wastes their time. "said teachers.46. Nowadays,shopping becomes easier than before. ______47. Many people like shopping online on November 11. ______48. Shopping online can’t save time and money. ______49. Teacher think middle school students should pay more attention to their study. ______50. This article is about disadvantages of shopping online. ______解析:46.推理判断题,文中提到“Just sit in front of your computer, click(点击)your mouse and your things will be sent to your house in several days”现在你只需要在家里的电脑上浏览,点击以下,过几天就会有商品送到您家,由此推测现在购物不需要出门,很方便,由此推测此题正确。47.细节理解题,文中提到“Nov.11was a big day for many people who like shopping online”双11对于很多喜欢购物的人是一个很重要的日子,由此推测此题正确48.细节理解题,文中提到“Goods(商品) online are often much cheaper. Shopping online also saves you a lot of time”网购的东西更便宜,能够节省时间,由此推测网购能省时省力,此题错误。49.细节理解题,文中提到“Middle school students should pay more attention to their study”老师说学生应该将注意力转移到学习上去,由此推测此题正确。50.推理判断题,文中前半部分提到了购物的好处,包括省时省力,比较方便,但是最后一段提到While enjoying online shopping,many people also have worries很多人担心网购这件事,这里提到了他的缺点,由此判断此题错误。答案:46. T 47. T 48. F 49. T 50. F 四、第二节 根据短文内容,从题中所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。(共2小题;每小题10分,满分20分)A"Early to bed and early to rise make a man healthy,wealthy and wise. "This is an old English saying. It means that when we go to bed early,we can get up early the next morning. Then we will become healthy. We will also become rich and clever.This is true. To be healthy,we must have enough sleep. Experts (专家)say that adults should get seven to eight hours of sleep a night. Teenagers need nine to ten hours. And school﹣aged children may need more than ten hours of sleep. Children who do not have enough sleep can’t do their work very well. They won’t be wise and they may not become wealthy!We also need exercise. Walking,running,swimming and playing games are all exercise. Exercise keeps us strong. It also helps the blood to move around the body. This is very important. Our blood takes the nutrition(营养)from food to all parts of our body.The head also needs blood. So exercise that moves the blood to our head helps us think better!51. If we get up early and go to bed early,we’ll ______.A. Become weakB. have more timeC. be healthyD. have more work to do52. Who needs most hours of sleep to keep healthy?A. AdultsB. TeenagersC. ExpertsD. School﹣aged children53. A child ______ when he does not have enough sleep.A. can’t study wellB. will be wiseC. will be wealthyD. will be active in class54. A person needs exercise because______.A. he is strong enoughB. it helps make him healthyC. he has a lot of homework to doD. It can bring him much blood55. Which of the following is Not TRUE?A. Exercise helps the blood to move.B. Exercise is good for a person’s head.C. If we have enough blood,we’ll be wise.D. It’s good for us to get up early and go to bed early.解析:51.考查细节理解题,根据文中的第一段Early to bed and early to rise make a man healthy,wealthy and wise. "可知 早睡早起更健康,故答案是C。52.考查细节理解题,根据文中的第二段And school﹣aged children may need more than ten hours of sleep. 可知学生需要更多的时间睡觉,故答案是D。53.考查细节理解题,根据文中的第二段Children who do not have enough sleep can’t do their work very well可知学生如果睡眠不好,就不能更好地学习,故答案是A。54.考查细节理解题,根据文中的第四段So exercise that moves the blood to our head helps us think better可知运动便 我们更健康,故答案是B。55.考查细节理解题,根据文中的最后二段We also need exercise. Walking,running,swimming and playing games are all exercise. Exercise keeps us strong. It also helps the blood to move around the body. This is very important. Our blood takes the nutrition(营养)from food to all parts of our body. The head also needs blood. So exercise that moves the blood to our head helps us think better!可知运动使我们更强壮,我们身体各部分需要血液,但没有说有足够的血液,我们更聪明,所以C错误,故答案是C。解析:51﹣55:CDABCBHelping others is a great thing to do. You can learn new things and have fun. There are many ways of helping others in your community. You can help people,animals or the environment. It can make you feel good too!How can you help?Charities(慈善机构)are organizations that help others,for example. UNICEF or the World Wildlife Fund. You can help charities by giving your time,giving money or giving things that you own. You can also help people or places you know.Volunteering.Volunteering is when you give your time to help others. It’s something which you do not have to do or for which you will not be paid. Some ways of volunteering are:visiting old people to talk to them or help themwalking dogs at an animal shelter. (避难所)cleaning up a park.Fund raisingFund raising is when you collect money to help others. Some ways of fund raising are:making cakes or biscuits to sell.doing a sponsored (赞助)activity. For example,family and friends give you money if you finish a long walk. DonatingDonating is when you give your things or money to help others. Some ways of donating are:giving your old toys or clothes to a charity that helps sick children or poor people.giving your old books to a library.giving your money to a charity.So,what can you do to help others?56. You’ll ______ when you help other people.A. feel uncomfortableB. have a great jobC. feel goodD. have a hard time57. How many ways of volunteering are mentioned in the article?A. TwoB. ThreeC. FourD. Five58. The underlined word"fund raising"means"______"in Chinese.A. 募款活动B. 慰问活动C. 志愿活动D. 捐物活动59. Which of the following is a way of donating?A. Cleaning up a park.B. Giving your old computer to a charity.C. Taking care of sick people in hospital.D. Making pancakes or sandwiches to sell.60. What is the best title for the passage?A. CharitiesB. Ways of VolunteeringC. A Great Thing to DoD. Helping Others.解析:56.细节理解题。根据第一段第二行You can help people,animals or the environment. It can make you feel good too!你可以帮助别人、动物或环境,它也能让你感觉良好!可知,选C。57.细节理解题。根据第七、八、九行visiting old people to talk to them or help them拜访老人与他们交谈或帮助他们。walking dogs at an animal shelter. 动物收容所遛狗. cleaning up a park.打扫公园。可知,是三种,选B。58.词语猜测题。根据后面 when you collect money to help others. 当你募集钱帮助别人的时候。可知,应该是“募款活动”,选A。59.细节理解题。根据倒数第五行Donating is when you give your things or money to help others. 捐赠是当你拿出你的东西或钱去帮助别人时。可知,“把你的旧电脑捐给慈善机构。”属于捐赠。选B。60.标题猜测题。根据全文内容及第一段Helping others is a great thing to do. You can learn new things and have fun.帮助别人是件了不起的事,你可以学到新东西,过得开心,可知,短文主要介绍帮助别人,选D。答案:56. C 57. B 58. A 59. B 60. D 四、第三节 根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项,选项中有两项为多余选项。(共1小题;每小题1.5分,满分7.5分)There is a seed (种子). He is so small that nobody wants to look at him. (61)______One day,a wind brings him to a field in the sun. He looks around and a spatter of rain comes to him. Then he grows up. Four years later,a man sits under him. The man says,"Thank you for this. (62)______."What are you talking about?"the seed asks. (63)______ No one speaks to him like that."Who is this?"the man asks."It’s me. I’m a seed. ""A seed?"the man looks at the big tree. "(64)______ You are a tree,a big tree!""Really?""Yes!People come here to have a rest under your shade(树荫). "Hearing this,the seed,now a tree,is very happy. "Oh!That means I’m not a small seed anymore. (65)______ Wow!Everybody comes to me for my shade because I am a big tree now!"A. I can help people.B. You are not a seed.C. The man feels unhappy.D. I really need some rest.E. The seed is planted in a field.F. He thinks the man is laughing at him.G. So the seed doesn’t think he is important.解析:61.细节推理题。根据上文There is a seed (种子). He is so small that nobody wants to look at him. 有一个种子。他是如此之小,谁也不想看它。可知说的是种子不重要,结合选项,应说所以种子并不认为它是很重要的。故选G。62.细节推理题。根据上文Four years later,a man sits under him. The man says,"Thank you for this.四年后,一个男人坐在它的下面。那个男人说,“谢谢你”,可知说的是它帮助了男人,结合选项,应说我真的需要休息。故选D.63.细节推理题。根据上文What are you talking about?“ the seed asks”你说什么?种子问。和下文 No one speaks to him like that. 没有人那样对他说话,可知这是种子第一次听到这样的话,结合选项,应说他认为男人嘲笑它。故选F。64.细节推理题。根据上文I’m a seed. ""A seed?"the man looks at the big tree.我是一粒种子。""一粒种子吗?"他看着大树"和下文You are a tree,a big tree!"你是一棵树,一棵大树!"可知说的是它已经是大树了。结合选项,应说你不是一个种子。故选B。65.细节推理题。根据上文Oh!That means I’m not a small seed anymore. 哦!这意味着我不再是小的种子了。和下文Wow!Everybody comes to me for my shade because I am a big tree now!"哇!现在大家都来到我的阴影下,因为我是一棵大树了!可知结合选项,应说我可以帮助人们。故选A。答案:61. G 62. D 63. F 64. B 65. A 五、根据句意,用括号中所给词的适当形式填空。(共5小题,每小题1分, 满分5分)66. It’s noisy outside. I can’t hear you ______(clear)解析:根据It’s noisy outside. I can’t hear you﹣﹣(clear)可知外面很吵,我听不清你说的话。这里修饰动词hear应该用副词形式。故填clearly。答案:clearly 67. The little girl is so smart. She can make a cake by ______ without help. (she)解析:根据The little girl is so smart. She can make a cake by﹣﹣without help. (she)可知这个小女孩很聪明,她可以自己动手做蛋糕。句子考查by oneself表示独自,单独,这里应该和she保持一致,用herself。故填herself。答案:herself 68. All the people in the word wish to enjoy a beautiful and______ life. (peace)解析:根据All the people in the word wish to enjoy a beautiful and﹣﹣life. (peace)可知世界上所有的人都希望过一种美丽而平静的生活。这里life是个名词,修饰名词应该用形容词形式,所以这里用名词peace的形容词形式peaceful. 故填peaceful。答案:peaceful 69. As a book______,Helen volunteers her time to read books to children at school. (love)解析:根据As a book﹣﹣,Helen volunteers her time to read books to children at school. (love)可知作为一个读书爱好者,海伦自愿在学校给孩子们诵读书。这里a是个不定冠词,后面跟名词单数形式,love的名词形式lover,表示爱好者。故填lover。答案:lover 70. The______ Games of China will be held in Tianjing from August 27. to September 8. (thirteen)解析:根据The Games of China will be held in Tianjing from August 27. to September 8. (thirteen),可知第十三届全运会将在8月27日到9月8日在天津举行。这里表示哪一届应该用序数词.故填Thirteenth。答案:Thirteenth 六、将下列句子中的汉语部分译成英语,注意使用适当的形式。(共5小题,每小题1分,满分5分)71. Kevin’s birthday is coming. His parents are planning to make______ for him. (一顿大餐)解析:由中文可知用big meal 或big dinner表示大餐,一顿要用不定冠词a修饰,所以用a big meal 或a big dinner表示一顿大餐,此处表示为他做一顿大餐。答案:a big meal/dinner 72. Many children use Internet to get useful information and to relax in their______. (空闲时间)解析:由中文可知用free表示空闲的,time 表示时间free time表示空闲时间,即此题的答案。答案:free time 73. Sally is my best friend. We often help______ with schoolwork. (相互)解析:由中文可知用each other表示相互,通常放在动词后,表示相互…help each other表示相互帮助。答案:each other 74. Life isn’t about______ the storm to pass. It’s about learning to dance in the rain. (等候)解析:由中文可知用wait for表示等待,about 是介词,后面的动词要用动名词形式,所以wait 要用动名词形式waiting。答案:waiting for 75. The______ is a bridge of cultures between China and many other countries. (丝绸之路)解析:由中文可知缺丝绸之路的表达,silk表示丝绸,road 表示路,且丝绸之路是专有名词,故首字母大写. 用The Silk Road即可。答案:Silk Road 七、书面表达(满分15分)A Special Day提示:在每个人的生活中,总会有些特别的日子. 请根据所给题目"A Special Day"写一篇英语短文,记叙你特别的一天。要求:语言流畅、书写规范、卷面整洁,词数不少于60个;文中不能使用你的真实姓名和校名,否则以零分计。_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________解析:【高分句型一】What’s worse, I got a"C"in my favorite subject更糟糕的是,我最好的学科考了C。what’s worse更糟糕的是【高分句型一】It was my first time to have a birthday party.这是我第一次举办生日会。动词不定式做后置定语,修饰time.答案:A Special DayI had a very special day on June 11th, 2012.It was a sunny day. On the way to school, my friend did something rude to me. It made me sad. What’s worse,I got a “C” in my favorite subject. After school,I went home unhappily. It was dark in the room. Suddenly the lights were on,and I heard the song “Happy birthday”. I was surprised to see many people and a big cake. “Oh,it’s my birthday.” I was so excited and happy. It was my first time to have a birthday party.I’ll never forget that day.
展开阅读全文
  语墨文库所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
0条评论

还可以输入200字符

暂无评论,赶快抢占沙发吧。

关于本文
本文标题:【可编辑】2017年云南中考真题英语.doc
链接地址:http://www.wenku38.com/p-59240.html

                                            站长QQ:1002732220      手机号:18710392703    


                                                          copyright@ 2008-2020 语墨网站版权所有

                                                             经营许可证编号:蜀ICP备18034126号

网站客服微信
收起
展开