• / 9
  • 下载费用:8 金币  

【可编辑】南京大学网络教育大学英语第一次作业.3.doc

关 键 词:
可编辑 编辑 南京大学 网络 教育 大学 英语 第一次 作业
资源描述:
题号:1   题型:单选题(请在以下几个选项中选择唯一正确答案)  本题分数:2内容:He would rather __________ his opportunity to study abroad than leave the research unfinished.A、make upB、take upC、give upD、put out 正确答案:C题号:2   题型:单选题(请在以下几个选项中选择唯一正确答案)  本题分数:2内容:Her low voice and shy smile soon made her a _____________ among her room-mates.A、favoriteB、favorableC、favourableD、favor 正确答案:A题号:3   题型:单选题(请在以下几个选项中选择唯一正确答案)  本题分数:2内容:When you return to your study, your mind ___________ and you'll learn more.A、refreshB、be refreshedC、will be refreshedD、will refresh 正确答案:C题号:4   题型:单选题(请在以下几个选项中选择唯一正确答案)  本题分数:2内容:The nationality of the murderer still remains _____________ to the police.A、unnecessaryB、unexpectedC、uniqueD、unknown 正确答案:D题号:5   题型:单选题(请在以下几个选项中选择唯一正确答案)  本题分数:2内容:Because of my poor English, I'm afraid I can't make myself __________.A、understandB、to understandC、understandingD、understood 正确答案:D题号:6   题型:单选题(请在以下几个选项中选择唯一正确答案)  本题分数:2内容:He was ____________ that he should devote his life to his motherland.A、decidedB、determinedC、discussedD、defined 正确答案:B题号:7   题型:单选题(请在以下几个选项中选择唯一正确答案)  本题分数:2内容:The weather is not very pleasant, but ____________ the fog has gone.A、at mostB、at bestC、at lastD、at least正确答案:D题号:8   题型:单选题(请在以下几个选项中选择唯一正确答案)  本题分数:2内容:Tom was dismissed by his boss because of his __________ management.A、efficientB、effectiveC、 effectD、inefficient 正确答案:D题号:9   题型:单选题(请在以下几个选项中选择唯一正确答案)  本题分数:2内容:______________ pass the English exam, I'll spend more time on it.A、So thatB、In order thatC、ToD、As to 正确答案:C题号:10   题型:单选题(请在以下几个选项中选择唯一正确答案)  本题分数:2内容:As students we should ___________ all our efforts on our study.A、concentrateB、costC、spendD、make 正确答案:A题号:11   题型:单选题(请在以下几个选项中选择唯一正确答案)  本题分数:2内容:Scientists are trying to make _____________ investigation.A、furtherB、fartherC、furthestD、farthest 正确答案:A题号:12   题型:单选题(请在以下几个选项中选择唯一正确答案)  本题分数:2内容:I _______________ on weekends by doing some fishing.A、relaxB、retireC、relayD、repay正确答案:A题号:13   题型:单选题(请在以下几个选项中选择唯一正确答案)  本题分数:2内容:She stood there, ______________ for him in the rain.A、to waitB、waitC、waitingD、for waiting 正确答案:C题号:14   题型:单选题(请在以下几个选项中选择唯一正确答案)  本题分数:2内容:She was well known _______ an excellent dancer.A、to beB、forC、asD、to正确答案:C题号:15   题型:单选题(请在以下几个选项中选择唯一正确答案)  本题分数:2内容:As a result, he found the man _______________.A、honestB、honestlyC、dishonestlyD、honesty 正确答案:A题号:16   题型:单选题(请在以下几个选项中选择唯一正确答案)  本题分数:2内容:Did the medicine have a good _____________?A、influenceB、affectC、effectD、result 正确答案:C题号:17   题型:单选题(请在以下几个选项中选择唯一正确答案)  本题分数:2内容:It gave them ___________ from their labors.A、relaxB、relaxingC、relaxationD、being relaxed 正确答案:C题号:18   题型:单选题(请在以下几个选项中选择唯一正确答案)  本题分数:2内容:This sentence needs _______________.A、to improveB、improveC、improvingD、improved 正确答案:C题号:19   题型:单选题(请在以下几个选项中选择唯一正确答案)  本题分数:2内容:This news sounds _______________.A、encouragingB、encouragedC、encourageD、to encourage 正确答案:A题号:20   题型:单选题(请在以下几个选项中选择唯一正确答案)  本题分数:2内容:I shall work _____________.A、as possibly as I canB、as hard as I canC、as possible as I canD、hard as I can 正确答案:B题号:21   题型:判断题  本题分数:3内容:Based on Unit 2 Text A: The phrase “to learn which items will increase in value or are liked by collectors” (para. 6) means to know which items will become more valuable and be wanted by collectors.1、 错 2、 对 正确答案:2题号:22   题型:判断题  本题分数:3内容:Based on Unit 2 Text B: If you want to get the most enjoyment from your activity of coin collection, you’d better collect as many kinds of coins as possible. 1、 错 2、 对 正确答案:1题号:23   题型:判断题  本题分数:3内容:Based on Unit 1 Text A: according to the author, “Special English” will help you understand people better when you travel in a foreign country.1、 错 2、 对 正确答案:1题号:24   题型:判断题  本题分数:3内容:Based on Unit 3 Text A: By saying “there had to be some mistake” (para. 2) the author implies it was impossible that a mistake had been made.1、 错 2、 对 正确答案:1题号:25   题型:判断题  本题分数:3内容:Based on Unit 2 Text A: According to the passage, the title “From Trash to Treasure” most likely means from old things to valuable antiques. 1、 错 2、 对 正确答案:1题号:26   题型:判断题  本题分数:3内容:Based on Unit 3 Text A: the sentence “We should have figured it out” means that Mr. Whitson expected us to understand it, but we didn’t.1、 错 2、 对 正确答案:2题号:27   题型:判断题  本题分数:3内容:Based on Unit 1 Text B: The author thinks that learning English is like taking Chinese medicine because learning is a very hard job.1、 错 2、 对 正确答案:1题号:28   题型:判断题  本题分数:3内容:Based on Unit 1 Text B: When you fail to find the right words in speaking, you should use Chinese first and then move on to English.1、 错 2、 对 正确答案:1题号:29   题型:判断题  本题分数:3内容:Based on Unit 2 Text A: collectors check to see if it has any flaws that may reduce its value before they buy an antique item.1、 错 2、 对 正确答案:2题号:30   题型:判断题  本题分数:3内容:Based on Unit 2 Text A: people to buy things at yard sales because they want to look for their fathers’ storybooks.1、 错 2、 对 正确答案:1题号:31   题型:判断题  本题分数:3内容:Based on Unit 2 Text B: In the last paragraph the author reminds collectors that coins must be handled with care.1、 错 2、 对 正确答案:2题号:32   题型:判断题  本题分数:3内容:Based on Unit 1 Text A: For Chinese students, English can be used both in China and in foreign countries. 1、 错 2、 对 正确答案:2题号:33   题型:判断题  本题分数:3内容:Based on Unit 2 Text B: Description of unknown leaders is not included in the “stories” in paragraph 2. 1、 错 2、 对 正确答案:2题号:34   题型:判断题  本题分数:3内容:Based on Unit 1 Text A: A student is active in class if he or she often answers the teacher’s questions.1、 错 2、 对 正确答案:1题号:35   题型:判断题  本题分数:3内容:Based on Unit 1 Text B: By “real Chinese”, the author means those Chinese who are not tourist guides.1、 错 2、 对 正确答案:2题号:36   题型:判断题  本题分数:3内容:Based on Unit 1 Text A: People from different countries often communicate with each other in English. 1、 错 2、 对 正确答案:2题号:37   题型:判断题  本题分数:3内容:Based on Unit 2 Text A: the phrase “hold great value” (para. 5) means "be worth much money".1、 错 2、 对 正确答案:2题号:38   题型:判断题  本题分数:3内容:Based on Unit 1 Text B: The word “refreshed” at the end of Paragraph 4 means weak and sad..1、 错 2、 对 正确答案:1题号:39   题型:判断题  本题分数:3内容:Based on Unit 2 Text B: Of all the hobbies that we know, coin collection is the oldest one.1、 错 2、 对 正确答案:1题号:40   题型:判断题  本题分数:3内容:Based on Unit 1 Text B,words are best learned in phrases. 1、 错 2、 对 正确答案:2
展开阅读全文
  语墨文库所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
0条评论

还可以输入200字符

暂无评论,赶快抢占沙发吧。

关于本文
本文标题:【可编辑】南京大学网络教育大学英语第一次作业.3.doc
链接地址:http://www.wenku38.com/p-81417.html

                                            站长QQ:1002732220      手机号:18710392703    


                                                          copyright@ 2008-2020 语墨网站版权所有

                                                             经营许可证编号:蜀ICP备18034126号

网站客服微信
收起
展开